Feljelentést tett Britney Spears, miután egy biztonsági őr arcon vágta őt

2023.07.07. 06:57
Britney Spears feljelentést tett a rendőrségen, miután állítólag Victor Wembanyama biztonsági csapatának egyik tagja bántalmazta.

A popikon azt állítja, hogy a korszakos tehetségnek tartott kosárlabdázó testőre megütötte őt, amikor megpróbálta üdvözölni a játékost egy Las Vegas-i étteremben.

Britney Spears szerint Victor Wembanyama nem állított igazat, amikor azt mondta, hogy megragadta őt hátulról. Az énekes szerint egy baráti gesztusról volt csak szó.

Felismertem őt a szállodám halljában, amikor vacsorázni indultam. Később egy másik szálloda éttermébe mentem, ahol újra megláttam őt. Úgy döntöttem, hogy odamegyek hozzá, és gratulálok neki a sikeréhez. Nagy volt a hangzavar, ezért megkocogtattam a vállát, hogy felhívjam a figyelmét. A biztonsági embere ezután arcon ütött, emiatt majdnem elestem, a szemüvegemet viszont sikerült levernie

írta le a részleteket az énekesnő.

„Hallottam az ő verzióját, ami szerint hátulról megragadtam őt, de én egyszerűen csak megkocogtattam a vállát” – állítja Britney Spears. Hozzátette, hogy őt körülbelül húsz rajongó vette körbe.

A biztonsági csapatom nem bántott senkit

– jegyezte meg.

Victor Wembanyama korábban azt állította, sokáig nem tudta, hogy a biztonsági őr Britney Spearsszel keveredett összetűzésbe. A TMZ szerint Damian Smith, a San Antonio Spurs biztonsági főnöke volt az, aki megütötte az énekesnőt.