Hét év után véget ér a hollywoodi álompár házassága

2023.07.18. 07:22
Sofia Vergara és Joe Manganiello hét év házasság után elválik egymástól. A pár 2015-ben házasodott össze Floridában, és nincs közös gyermekük.

Az 51 éves Vergara és a 46 éves Manganiello közleményt adott ki, mely szerint „meghoztuk a nehéz döntést, hogy elválunk. Mint két ember, akik nagyon szeretik és törődnek egymással, udvariasan kérjük, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket most, amikor megpróbálunk eligazodni életünk ezen új szakaszában” − írta meg a Daily Mail

A párhoz közel álló források szerint az élethez való „különböző hozzáállásuk” miatt távolodtak el egymástól − miután pont ezen ellentétek miatt kezdtek vonzódni egymáshoz.

A megszólalók szerint „Joe egy nagy gyerek, imád Dungeons & Dragonst játszani, imádja a pankrációt, a videójátékokat, a szuperhősös filmeket, a képregényeket, a koncerteket, hatalmas NFL-rajongó. Hajszolja a szórakozást.”

Elmondásuk szerint „ez azonnal vonzotta Sofiát, aki teljesen az ellenkezője. Persze szereti jól érezni magát, de jobban érdeklik az élet finomabb dolgai, az utazások, a pazar vacsorák, a celebség, és minden, ami ezzel jár. Egész életében azt mondták neki, hogy szuperdögös és gyönyörű. Ez tényleg a fejébe szállt. Emellett lobbanékony, és nagyon könnyen felhúzza magát ostoba dolgokon, míg Joe megpróbálja hagyni, hogy lepattogjon róla minden, és sodródjon az árral.”

A szakítást azután jelentették be, hogy a rajongók „túl hűvösnek” titulálták azt, ahogyan Manganiello Vergarát felköszöntötte a születésnapján. 

Várható volt a szakítás

Az Entertainment Tonight azt állította, hogy a válás már régóta várható volt.

Külön töltötték az időt, magukra és a karrierjükre koncentráltak

− állította egy bennfentes.

Arról egyelőre nincs hír, kié lesz kutyájuk, Bubbles felügyeleti joga. Az állatot mindketten felköszöntötték a közösségi médiában július 10-én, amikor az tízéves lett.

Sofia és Joe utolsó egymást ábrázoló Instagram-posztjait a múlt hónapban osztották meg.

Vergarának nem ez volt az első házassága. Az egykori modell 1991-től 1993-ig Joe González felesége volt. Bár a házasság rövid volt, egy gyermekük született, a most 31 éves Manolo González.

Emellett hosszú ideig kapcsolatban volt Nick Loeb üzletemberrel is. A szakítás zűrösre sikeredett, mivel bíróságra mentek Vergara lefagyasztott, megtermékenyített petesejtjei miatt.