Filmbe illő jelenetek: ilyen volt Palvin Barbaráék esküvője

2023.07.20. 10:52
A Vogue képei után nem kellett sokat várni arra, hogy ismét betekintést nyerjenek a rajongók Palvin Barbara és Dylan Sprouse múlt hétvégi esküvőjébe. A modell ugyanis végre megosztott a nagy napról egy videót is, amelyet közösségi oldalán cikkünk készültéig már másfél millióan lájkoltak.

Ahogyan arról már jó eséllyel az egész ország tud, meghitt, családi körben mondta ki a boldogító igent szombaton a világhírű magyar modell, Palvin Barbara és kedvese, Dylan Sprouse.

A ceremónia helyszíne a modell szüleinek birtoka volt Ceglédbercelen. A Pest vármegyei település lakói így egy igazi hollywoodi tündérmesének lehettek részesei.

Az esküvő részleteit sokáig titkok övezték, és csak a sajtóhírekből lehetett sejteni, hogy valami készülődik. Palvin Barbara kedvesének, Dylan Sprouse-nak a rokonai és barátai ugyanis a napokban Magyarországra érkeztek.

A modell egy korábbi interjúban elárulta, kizárt, hogy ne Magyarországon tartsák az esküvőjüket, így nem volt meglepő, hogy a Sprouse család érkezése egyből az esküvő gondolatát vetette fel a sajtóban.

A magyar modell és színész párja nagy napjáról a Vogue már képeket is közölt, a stáb gyors munkájának köszönhetően pedig ma már az újdonsült házaspár esküvői videóját is megcsodálhatják az érdeklődők – a képsorokat maga Palvin Barbara osztotta meg Instagram-követőivel. 

A videó alatt a modell hosszú sorokon keresztül köszöni a sminkeseknek, fodrászoknak, a ruha készítőjének és a helyszínnek is, hogy hozzájárultak a nagy nap lebonyolításához, kiemelve, mindig emlékezni fog ezekre a pillanatokra és azokra is, akik segítették őket, hogy idáig eljussanak. 

Köszönjük mindenkinek, aki az évek során támogatott minket. Soha nem felejtjük el az emlékeket, amiket ezen a napon szereztünk

– áll a bejegyzésben.