18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Új felvételek szivárogtak ki Andrew Tate botrányában

2023.07.27. 12:35
Andrew Tate amerikai influenszer néhány állítólagos képernyőfotó tanúsága szerint fiatal nőket kényszerített arra, hogy szexuális tartalmú felvételeket készítsenek magukról. A férfi szóvivője szerint az előkerült felvételek csupán a Tate elleni lejárató kampány újabb darabjai.

Az egykori kick-boxolót tavaly decemberben tartóztatták le a román hatóságok emberkereskedelem gyanújával. A vádak szerint Andrew Tate és testvére, Tristan nőket csalogattak bukaresti telephelyükre azzal a céllal, hogy később szexmunkára kényszerítsék őket. Tate kitartott ártatlansága mellett, mondván soha, semmilyen körülmények között nem kényszerítette partnereit semmire.

Rolling Stone most arról írt, hogy Tate fizetős közösségi oldaláról, a War Roomból frissen szivárogtak ki olyan képernyőfotók, melyek a férfi elleni bizonyítékká válhatnak. A 2021-es üzeneteket megörökítő képernyőfelvételek szerint

Tate látszólag azzal dicsekedett, miként bírta rá egyik barátnőjét, hogy szexuális tartalmakat készítsen neki.

Bizonyíték vagy lejárató hadjárat?

Tate szóvivője nyilatkozatában azt mondta a Rolling Stone-nak, hogy az állítólagos képernyőfelvételeken említett nő nyilvánosan és kategorikusan cáfolta, hogy a testvérek bármilyen formában rosszul bántak volna vele, és hogy

a képernyőképek közzététele a Tate testvérek elleni lejárató kampány része.

„Míg az állítólagos áldozatok minden, a testvéreket terhelő vallomását megkérdőjelezés nélkül elfogadta a nyilvánosság, a testvérek ártatlanságát alátámasztó bizonyítékokat már nem kezelték ugyanilyen tisztességesen” – tette hozzá a szóvivő.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport