Tóth Andit kirabolták

DSC7078
2023.07.27. 22:09
Nehéz napon van túl Tóth Andi, az énekesnő ugyanis csütörtökön divatbemutatóra készült, ám nem sokkal az esemény előtt meglopták, és emiatt több órát kellett a rendőrségen töltenie.

Fontos estére készült Tóth Andi, az énekesnő ugyanis saját ruhamárkát indított a közelmúltban, és ennek apropóján divatbemutatót tartott csütörtökön – ám az egész balul sült el.

Bár az énekesnő köszöntötte a vendégeket, Tóth Isti, a menedzsere közölte a közönséggel, hogy Tóth Andi az elmúlt néhány órát a rendőrségen töltötte – írja a Blikk. Kiderült ugyanis, hogy nem sokkal a divatbemutatót megelőzően valaki kirabolta az énekesnőt, és ellopta a bemutatandó ruhákkal megpakolt autót.

Tóth Andi nem csak a pénz miatt indított saját ruhamárkát

Tóth Andi még márciusban jelentette be, hogy visszavonul az énekléstől. Beszélt arról, hogy gyerekként a zene a mentsvára volt, amely később a munkájává vált, ám az utóbbi tíz évben sokat változott, és már azt sem tudja magáról, hogy kicsoda valójában.

„Ez sem baj igazából, úgy voltam vele, hogy semmi nem baj, amíg zenélek, amíg énekelek. Ez úgy indult, hogy megnyertem egy tehetségkutatót, és elhitette velem a világ, vagy én elhitettem magammal, hogy innentől kezdve jól leszek, biztonságban leszek, már nincs mitől félnem, mert jó kezekben vagyok. Hát, rájöttem, hogy nem” – mondta.

Azonban egyáltalán nem tűnt el, és a nyár elején elindított a saját ruhamárkáját, ám nehezményezte, hogy voltak, akik azt állították, hogy ettől remél majd rengeteg pénzt az éneklés helyett.

Nem azért kezdtem ebbe bele, hogy meggazdagodjak, ugyanis ez kib*szott drága dolog. Mert nem az ölembe hull az a rengeteg anyag ingyen, nem én varrom meg, nyomtatom rá a mintákat vagy a feliratokat, és nem is én hordom ki házhoz kisbusszal

mondta Tóth Andi, aki hozzátette, azért kezdett bele az üzletbe, mert most van rá ideje, energiája és pénze.

(Borítókép: Tóth Andi. Fotó: Kaszás Tamás / Index)