Hadat üzent Majkának a ValMar sztárja

2023.07.28. 06:16
Ismét első helyen végzett a Forbes magazin idei celeblistáján Majka. Az ózdi rapper közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt, amelyet Valkusz Milán már nem tudott szó nélkül hagyni.

Ahogy beszámoltunk róla, a Forbes magazin idén is elkészítette a celeblistáját, amelyből kiderült, kik a legismertebb, legkedveltebb, leghitelesebb celebek. 

A lista a legértékesebb negyven hazai hírességet tartalmazza, amit több forrásból állítottak össze. Egyrészt egy közvélemény-kutatás alapján, másrészt az online médiamegjelenéseket elemezték, harmadrészt pedig egy szakmai zsűrit is felállítottak az újságírók, akik szintén értékelték a celebeket. 

A LISTÁT A TAVALYI ÉVHEZ HASONLÓAN IDÉN IS MAJKA VEZETI.

A Valkusz Milán és Marics Péter alkotta ValMar pedig új belépőként egyből a tizenharmadik helyre került, ami nem kis teljesítmény.

Úgy tűnik, az idei helyezésnél jövőre még többet szeretne elérni a ValMar. Majka Instagram-oldalán osztotta meg az idei Forbes-győzelmét, ami mellett Valkusz Milán sem tudott elmenni szó nélkül.

Kapaszkodj meg, papa, mert jövőre a ValMar megrengeti a dobogót

– írta a bejegyzés alatt Valkusz Milán.

Marics Peti magára maradt a FEZEN Fesztiválon

Mint írtuk, a ValMar is színpadra lépett csütörtök este a székesfehérvári FEZEN Fesztiválon, azonban akadt egy kis gond. Néhány szám eléneklése után Valkusz Milán az erős napszúrására hivatkozva lesétált a színpadról.

Marics Peti bokatörése után állt ki a közönség elé, miután múlt hónapban a Budapest Parkban egy balul sikerült ugrást követően tolószékben végezte. Bár Marics már rendesen közlekedik, biztosan nincs a legjobb passzban. Úgy tűnik, a napszúrás valóban komoly gond lehetett, ha Valkusz Milán emiatt félbehagyta a koncertet.