A brit királyi család szóra sem méltatta a születésnapos Meghan Markle-t

2023.08.05. 19:59
Hiába érkeztek pozitív jelek Meghan Markle pénteki, 42. születésnapjáról, és annak ellenére, hogy Harry herceggel való házassága még sincsen válságban, a brit királyi családdal továbbra sem javult a viszony. Legalábbis a születésnapi köszöntéseket elnézve nagyon is így tűnik, hiszen a család egyetlen tagja sem köszöntötte fel az ünnepeltet a jeles napon.

A közösségi média világában, amióta a Facebookot megalapították, nem telik el úgy születésnap, hogy az illetőt legalább egy-két személy ne köszöntse fel jópofa közös képekkel vagy néhány átlagos sorral – sok esetben pedig olyanok is posztokkal bombázzák az üzenőfalunkat, akikkel semmilyen kapcsolatunk nincs, vagy akár nem is ismerjük. 

Ilyen, sokszor valóban kéretlen és fölösleges köszöntéseket privátban biztosan kapott a pénteken 42. születésnapját ünneplő Meghan Markle is, azonban a hozzá legalább családi szálon közel álló személyek körül kísérteties csend uralkodott a közösségi médiában. 

Harry herceg korántsem kedvelt feleségét ugyanis a 

brit királyi család egyik tagja sem köszöntötte fel a közösségi médiában a fontos napon. 

Mindez önmagában nem lenne különösen szembetűnő, azonban a família és a férjével minden királyi kiváltságról lemondó Markle viszonyát ismerve valóban elképzelhető, hogy privátban sem rohantak jókívánságokkal az ünnepelthez. 

Már csak azért sem, mert ez már nem az első ilyen alkalom volt,

a királyi család hivatalos X-fiókja (korábban Twitter) már második éve nem osztott meg Meghannek szóló ünnepi üzenetet. 

A monarchia urait védők persze azonnal jöhetnének azzal, hogy a születésnapi jókívánságokat ennek ellenére más módon is eljuttathatták Meghan Markle-höz, ennek azonban semmi nyoma sincsen. Ráadásul sem Vilmos herceg, sem pedig Katalin hercegné nem köszöntötte fel Markle-t, pedig a pár tavaly még közzétette jókívánságait közösségi oldalain.

Sokan természetesen a posztok hiánya miatt egyből újabb Meghan és Harry-botrányt vizionáltak, ez esetben azonban a Sky News cikke szerint sokkal inkább arról lehet szó, hogy a királyi család olyan tagjait, akik nem dolgoznak ott, azaz lemondtak a hivatalos feladatok elvégzéséről és a királyi titulusukról, azokat nem köszöntik fel – márpedig Harry hercegék ezt 2020-ban megtették.

Legalább a házasságuk rendben van? 

Ennek ellenére, ahogyan arról mi is beszámoltunk, Harry herceg és Meghan Markle mosolygósan jelent meg a nyilvánosság előtt a sussexi hercegné születésnapja alkalmából, ami amiatt is kapott ekkora visszhangot, mivel nem sokkal az után történt mindez, hogy napvilágot láttak azok a pletykák, miszerint zátonyra futott a házasságuk.

Láthatóan azonban kettejükkel minden rendben van, a nagy családi szülinapi partira azonban, úgy tűnik, egy újabb évet kell várni.