Harry herceg és Meghan Markle csattanós választ adott a károgóknak

2023.08.05. 06:06
Harry herceg és Meghan Markle mosolygósan jelent meg a nyilvánosság előtt a sussexi hercegné születésnapja alkalmából, nem sokkal azután, hogy napvilágot láttak azok a pletykák, miszerint zátonyra futott a házasságuk.

A lesifotósok szerint a pár – amely kifejezetten rossz viszonyt ápol a brit sajtóval – jó hangulatban, mosolyogva és nevetve távozott a Tre Lune nevű olasz étteremből, amely olyan A-listás sztárok kedvence, mint Kourtney Kardashian és Ellen DeGeneres.

Ez volt az első alkalom, hogy kettejüket együtt látták a nyilvánosság előtt, miközben egyre több találgatás megy arról, hogy a színfalak mögött megromlott a viszonyuk – írja a Daily Mail nevű brit bulvárlap.

A kaliforniai hercegi pár fellépése azt mutatja: eltökélt szándékuk, hogy egységesnek mutatkozzanak, így elhessegetve a kapcsolatukat beárnyékoló híreszteléseket. A friss fotókon az látható, ahogy a pár kisétál az étteremből, majd Meghan Markle került fókuszba, amint valamire mutat a távolban. Ezután beugrottak egy autóba, amely úgy tűnik, már várta őket.

Egy forrás azt mondta az OK! Magazine-nak, hogy Harry hercegék házassága rendben van, hozzátéve, hogy alaptalanok az őket ért internetes csipkelődések.

Harry herceg és Meghan Markle mára csak a királyi család mostoháinak tekinthetők, mivel amellett, hogy nemigen tartják a kapcsolatot a famíliával, a szigetország lakói sincsenek a legjobb véleménnyel róluk. Hogy miért romlott meg ennyire köztük a viszony, arról a herceg korábban a netflixes sorozatukban és az önéletrajzi könyvében is beszámolt.

A probléma gyökere ugyanakkor a brit sajtó támadásaiban – amelyek kereszttüzében a pár állt – és ebből következően a királyi család nemtörődömségében keresendő. A hercegnek már fiatalkora óta a bögyében volt a média, ami részben annak köszönhető, hogy ismertsége miatt nem lehetett normális gyerekkora, ahogy azt édesanyja, a néhai Diana hercegné szerette volna.