Krausz Gábor kiköltözött Tóth Gabival közös álomotthonukból

2023.08.10. 14:14
Bár a válás híre éppen csak elérte az étert, Krausz Gábor nem várt sokat a következő lépéssel. Friss értesülések szerint már el is hagyta a családi álomotthont, amelyet Tóth Gabival közösen vettek, és alig néhány hónapja kezdetek csak belakni.

Az énekesnő és a sztárséf válása amilyen hirtelen jött, olyan gyorsan halad. Épp csak elérte a hazai médiumokat a hír, miszerint az eddig szemlátomást boldogságban élő házaspár külön utakon folytatja tovább az életét, a Bors értesülései szerint máris eszkalálódik a helyzet: Krausz Gábor elhagyta szentendrei álomotthonukat.

Villámgyors fejlemények

A pár több hónapnyi munkával és pakolással kellett szembenézzen idén, hogy otthonuk azzá a hellyé válhasson, amely nem csupán nekik, de kislányuknak is biztonságot nyújt majd. Ezzel szemben a dolgok most megváltoztak. Krausz Gábor, hogy lányát ne kelljen újabb tortúrának kitegye, a bulvárlap értesülései szerint összepakolt és önként elment. Erről egyelőre semmilyen hivatalos nyilatkozat nincs még a pár részéről, a médium pedig saját értesülésre hivatkozik, a forrást azonban nem nevezik meg.

A válás kapcsán továbbra sem teljesen érthető, hogy az eddig remekül működő párkapcsolat miért ment tönkre egyik pillanatról a másikra. Csupán találgatások, feltételezések merültek fel a pár közleményeire alapozva, de biztosat legfeljebb egy maréknyi ember tudhat a sztárpáron kívül.

Tóth Gabi és Krausz Gábor csupán három hónapot tölthetett Szentendrén, az új házukban, mielőtt bejelentették a válást. Korábban a séf még arról nyilatkozott, hogy számára felesége és lánya a legfontosabb, ezért nem bánja azt a rengeteg munkát, amit a közös otthonukba kell ölnie.

Ma nincs torta, nincs buli, nincs champagne, nincs semmi csak egy jó reggeli aztán sitt, dobozok, zsákok, fúrás, vésés, de nem is hiányzik más mert ők ketten a legfontosabbak. Köszönöm a kedves üzeneteket, nem tudok mindenkinek válaszolni mert épp derékig vagyok a porban

– írta Krausz Gábor születésnapján egy posztban.