Megtörte a csendet, először szólalt meg a szakítása óta Tóth Gabi

2023.08.12. 12:29
Napok óta megy a találgatás arról, hogy a szakítás óta miként telnek Tóth Gabi mindennapjai. Az énekesnő nemrég egy dinnyefarmon tűnt fel egy férfi oldalán, szombat délelőtt pedig a közösségi oldalán árulta el, mit érez.

„Köszönöm azoknak az ismerőseimnek, akik valamilyen formában kifejezték a támogatásukat felém... és azoknak is, akikből olyan mélységeket váltott ki, amilyen szintre soha nem szeretnék lemenni...” – írta Facebook-oldalán Tóth Gabi három nappal az után, hogy kiderült: Krausz Gáborral különválnak útjaik.

Az énekesnő a nyilvános bejegyzésben a Muzsikás együttes Széki magyar, a Misié című dalából is közzétett egy részletet, ami így szól:

Jaj, Istenem, hogy éljek meg, 

Hogy a világ ne szóljon meg

Szól a világ, mit hajtok rá 

Úgy ég a tűz, ha tesznek rá

Egész világ rólam beszél

De azt mind elfújja a szél. 

Mint arról az Index is beszámolt, szerdán bombaként robbant a hír, hogy Krausz Gábor és Tóth Gabi hat év után elválnak. A közösségi oldalaikon azt írták, gyermeküket továbbra is közösen nevelik.

Bár több információt egyelőre nem akartak közölni a nyilvánossággal, a sztárséf posztjában szereplő „fricska” szó alapján sokan arra következtettek, hogy a különválásnak köze lehet a Fricska nevű táncegyütteshez is, az énekesnő ugyanis a formációval közösen koncertezik.

A pletykák beigazolódni látszanak, hiszen ahogy azt szintén megírtuk, Tóth Gabi és a Fricska egyik táncosa, Papp Máté Bence közösen jelentek meg egy dinnyefarmon, erről Pócs János, a Jászság kormánypárti országgyűlési képviselője képeket is megosztott. Nem sokkal később Krausz Gábor egy mentőautóból jelentkezett be, a részletekről itt írtunk bővebben. 

Rajongók – vagy inkább kárörvendők – péntek este a Kossuth térre gyertyagyújtást is szerveztek Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságának emlékére.