Megjelent egy videó Tóth Gabiról, hamarosan feltűnik a tévéképernyőn

2023.08.16. 06:53
A TV2 bejelentette, hogy szeptember 3-án indul a csatorna zenészműsorának, a Sztárban sztár leszek!-nek az újabb évada.

A negyedik évadban Tóth Gabi, Majka, Köllő Babett és Pápai Joci lesznek a Sztárban sztár leszek! mesterei, akik mind fel is tűnnek a műsort beharangozó videóban. A műsor vezetője Till Attila lesz.

A Sztárban sztár leszek! idei főnyereménye 20 millió forint, valamint egy 10 millió forintos autó lesz. A TV2 sajtóközleménye szerint újdonság lesz még az, hogy ebben az évadban egy új középdöntőt is láthatnak a nézők.  

Tóth Gabi először szerepel a képernyőn azóta, hogy egy héttel ezelőtt kiderült, férjével, a sztárséf Krausz Gáborral véget ért a kapcsolatuk. Egy ezzel kapcsolatos hírből az is kiderült, hogy Tóth Gabi az utóbbi időben, közvetlenül a szakításról szóló hírek megjelenése előtt már a Sztárban Sztár leszek! következő évadára készült, és az ott vele dolgozók egyáltalán nem látták rajta a magánéleti krízis jeleit.

Teljesen váratlanul ért a hír. A forgatásokon Gabit kifejezetten kiegyensúlyozottnak láttuk, és biztosan állíthatom, ez nem megjátszott boldogság volt. Valamilyen komoly és hirtelen dolognak kellett történnie, hogy most így döntöttek

mondta a TV2 egyik, a műsoron dolgozó munkatársa erről.

A Sztárban Sztár leszek! előző, 3. évadát a 17 éves Kökény Dani nyerte meg tavaly decemberben. A TV2 másik, hasonló zenés vetélkedőműsorának, a Sztárban Sztárnak a tavalyi (kilencedik) évadát pedig Gubik Petra nyerte meg, aki a Sunday Brunch című műsorunk vendége is volt azóta.