Órákon belül színpadra áll Tóth Gabi a Fricska táncegyüttessel

2023.08.19. 11:10 Módosítva: 2023.08.19. 11:10
Az államalapítás ünnepe alkalmából Tóth Gabi a Fricska táncegyüttes együtt lép fel Hevesen szombat este. A válási botránya óta ez lehet az énekesnő első nyilvános szereplése.

Mint írtuk, a következő napokban több koncertje is lesz Tóth Gabinak. Az énekesnő válási botránya óta most először szerepelhet a nyilvánosság előtt.

A Hevesi Hírportál legfrissebb bejegyzésében továbbra is szombati fellépői között említi Tóth Gabit és a Fricska táncegyüttest, és máshol sem jelent meg olyan hír, miszerint elmaradna a fellépés. 

Tóth Gabi és a Guinness-rekorder Fricska táncegyüttes ad elő közös koncertet Hevesen. A népszerű énekesnő és a világhírű táncosok látványos műsort ígérnek augusztus 19-én este a tűzijáték előtt, amelyben a népi hangzás és a modern ritmusok találkoznak

– írták.

Az énekesnőnek augusztus 20-án Budapesten is lesz egy fellépése, amely szintén szerepel a hivatalos programban. Az államalapítás ünnepe alkalmából a Várkert Bazárnál fogják felállítani a Magyar Ízek Utcáját, ahol Tóth Gabi 17 és 18 óra között ad koncertet. Emellett a Magyar Pékszövetség Szent István napi kenyerét is ünnepélyesen megszegi. 

Az énekesnő valószínűleg külföldi nyaralásáról térhet vissza Magyarországra. Tóth Gabit néhány nappal ezelőtt még a horvát tengerparton, Rovinjban kapták lencsevégre táncosával, Papp Máté Bencével. 

„A történtek ellenére fellép ő valahol? A nemzet asszonya?″

Az augusztus 20-ai tűzijátékról és a rendezvény egyik fellépőjéről, Tóth Gabiról is beszélgettek a műsorvezetők a Balázsék című rádióműsor csütörtöki adásában.

Tényleg, most akkor matyó hímzésben énekel Gabriella 20-án? A történtek ellenére fellép ő valahol? A nemzet asszonya? Úgy volt, hogy fellép, ő vágja meg a kenyeret

– idézte fel Balázs, majd megjegyezte, hogy énekeljen nyugodtan. 

Vadon Jani szerint is mindenképp énekeljen majd valamit Tóth Gabi, akinek a fellépése akár komoly „fricska” is lehet a kritikusoknak.

Hat év után jelentette be válását Krausz Gábor és Tóth Gabi 

Ahogy azt az Indexen is megírtuk, Krausz Gábor séf, Tóth Gabi férje egy Facebook-bejegyzésben osztotta meg a hírt, hogy hat év után elválnak egymástól az énekesnővel. A sztárpár 2019-ben kötötte össze életét, és még az év decemberében megszületett gyermekük, Hannaróza is.

A váratlan bejelentést követően szinte azonnal durva pletykák kaptak szárnyra a szakításuk okáról, de annyi biztos, hogy az egykori szerelmesek a közösségi médiában már nem követik egymást, és a sztárséf kiköltözött közös álomotthonukból.

Sok jel utal arra, hogy Tóth Gabi állítólagos új párjával, a Fricska táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével éli hétköznapjait. A párost egy fideszes eseményen kapták lencsevégre. Krausz Gábor időközben magához költöztette közös lányukat, majd Tóth Gabi nevet változtatott.