Először koncertezett Fekete Dávid a börtönből való szabadulása óta

2023.08.21. 14:21
Fekete Dávid hosszú kihagyás után állt ismét színpadra. A csalás vádjával letartóztatott énekes házi őrizetén enyhítettek, de Győr közigazgatási területét nem hagyhatja el, ezért Győrben lépett fel.

Könnyítettek Fekete Dávid, a Megasztár korábbi versenyzőjének házi őrizetén, már nemcsak a lakásában, hanem Győr egész közigazgatási területén szabadon mozoghat – írtuk meg korábban.

Az énekest 322 milliós csalás miatt vették őrizetbe még 2021 májusában, de az enyhítésnek köszönhetően most több időt tud együtt tölteni a fiaival, és az énekesi karrierjét is igyekszik újraindítani.

Az első fellépése Győrben meg is történt, a Borsnak beszélt arról, hogyan érezte magát: „Volt bennem némi aggodalom, hiszen nem tudhattam, hogyan fogad majd a közönség azután, ami velem történt. Mielőtt felmentem a színpadra, felkonferáltak, az emberek pedig tapsolva, füttyögve és sikítva fogadtak”.

Úgy éreztem magam, mint amikor anno a Megasztár után nagykoncertet adtam. Három év kihagyás után újra átélni ezt egy ekkora színpadon elképesztő érzés volt!

– mondta.

Köszönet az új esélyért

A Bors beszámolója szerint több ezer ember gyűlt össze a színpad előtt, hogy ismét hallhassák kedvencüket, és a közönség soraiban rengetegen voltak, akik csak miatta érkeztek.

Ez külön öröm volt a számomra! Nehéz szavakba önteni, hogy mit érzek, még mindig a tegnapi események hatása alatt vagyok

– tette hozzá boldogan az egykori megasztáros, és elmondta, a szeretetteljes fogadtatás örömkönnyeket csalt a szemébe.

Fekete Dávid a közösségi oldalán mondott köszönetet a rajongóinak a lehetőségért, a szeretetért, valamint az új esélyért, a hozzászólásokból pedig kiderült a közönség támogatása.

Az egykori megasztáros a Borsnak örömmel mesélte el, hogy a közeljövőben nagy valószínűséggel több alkalommal újra láthatják-hallhatják majd őt és zenekarát.