Tóth Vera a húga válásáról: Hagyjátok már abba!

2023.08.23. 06:06
Tóth Gabi és Krausz Gábor válása az egész országot megdöbbentette, és hatalmas gyűlöletlavinát zúdított az énekesnőre és annak egész családjára. Testvére, Tóth Vera nyilatkozott a TV2-nek, amiben elmondta, már aludni sem tudnak a nyugtalanságtól, és már nagyon várja az utálathullám végét.

Tóth Gabi énekesnő és Krausz Gábor sztárséf augusztus elején jelentették be, hogy elválnak, ami az egész országot megrázta. Azóta rengeteg utálkozó kommentet és levelet is bezsebeltek minden platformon keresztül, de leginkább az énekesnőt érték támadások

Közben szintén énekesnő testvére, Tóth Vera férjhez ment, most pedig a TV2-nek nyilatkozott a családot ért nyugtalanító üzenetek és utálkozások miatt. Arra kérte a gyűlölködőket, 

ha kiutálkodtátok magatokat, akkor most már kérlek, hagyjátok abba!

Az énekesnő ezután úgy fogalmazott: „Attól még, hogy valaki közszereplő, nem kell mindig áldozatnak lennie.” Arra kérte az utálkozó tömeget, hogy ha őt szeretik, akkor legalább rá legyenek tekintettel és miatta fejezzék be a gyűlölködést. 

Már én sem alszom, annyira fáj a gyomrom a gondolattól, hogy mennyire bántják őket

– vallotta be Tóth Vera.

Mesélt arról is, amíg Tóth Gabiék is egy párt alkottak, sok közös vacsoraestet tartottak, ahol a férfiak főztek, ők lányok pedig énekeltek. Hozzátette, nem tartotta volna helyesnek, ha testvére közös gyermekük miatt marad együtt Krausz Gáborral. „Ami nem működik, azt el kell engedni” – nyilatkozta.

Kiemelte, a különválás után lehet arra számítani, hogy valamelyik vagy esetleg mindkét fél életébe érkezik egy új pár, akivel újra rálelhetnek a boldogságra. A legújabb hírek szerint Tóth Gabi életébe már meg is érkezett ez az új fél, aki a Fricska táncegyüttes tagja. 

Szentendrei családi házába költözött új kedvesével, így Krausz Gábor és közös kislányuk, Hannaróza albérletbe költözött. 

Aki Hannaróza miatt aggódik, ne tegye, mert nagyon jó család van körülötte és még mindig nagyon kiegyensúlyozott. Nagyon figyel arra, mi zajlik körülötte, és szerintem ez nagyon jó neki

– zárta nyilatkozatát Tóth Vera, aki napi kapcsolatban van testvérével, így azt is tudja, már jól kezeli az őt ért támadásokat.