Tóth Gabiban dolgozott az anyai ösztön, elveszett kislánynak segített a Városligetben

2023.09.02. 18:04
Hiába a hatalmas visszhangot keltő hűtlenség és válás, a magánéleti problémák ellenére is erősen dolgozik az anyai ösztön Tóth Gabiban – az énekesnő a Városligeti Mentőnapon egy elveszett kislánynak segített megtalálni a szüleit fellépése közben. A rendezvényen Krausz Gábor is megjelent.

Ahogyan arról az Index is beszámolt, válásuk bejelentése után először kapott meghívást ugyanarra a rendezvényre Tóth Gabi és Krausz Gábor. Az énekesnő és a séf hétvégén egyaránt a Városligeti Mentőnapra volt hivatalos, a sajtó és a rajongók így érthetően már jó előre azt találgatták, hogyan fognak egymáshoz viszonyulni a felek az eseményen. 

A várva várt találkozó azonban annak ellenére elmaradt, hogy mindketten szinte azonos időben voltak hivatalosak a rendezvényre, azonban a sztárséf – valószínűleg tudatosan – Tóth Gabi fellépése előtt másfél órával távozott. 

A viharos válás elé néző énekesnő azonban annak ellenére is magabiztosan és jókedvűen lépett színpadra a mentőnapon, hogy a közösségi médiában a hűtlenségét taglaló pletykák miatt egy emberként estek neki a kommentelők és a közvélemény – írja a Blikk

Ennek ellenére, úgy tűnik, az anyai ösztön egy percre sem veszik ki az énekesnőből, ugyanis a

városligeti koncertjét is képes volt megszakítani azért, hogy a közönség soraiban szüleit elvesztő kislánynak segítsen.

Tóth Gabi arra biztatta a gyereket, hogy menjen fel hozzá a színpadra, hátha így könnyebben megtalálják a szülőket, a gyermek azonban végül a színfalak mögött várta meg őket.

Az előadó egyébként a mostani fellépésre a Fricska együttes táncosai nélkül érkezett, Csóka Péterrel akusztikus koncertet adott.