Újabb sorozat megy a levesbe mindössze két évad után

2023.09.04. 06:51
Már a második évad után elkaszálták az Így jártam apátokkal című sorozatot. Az Így jártam anyátokkal spin-offja egy teljesen önálló történetet indított el, így csupán a cameoszerepek erejéig kapcsolódott az eredeti sorozathoz. A külföldi Hulu platformon debütáló sorozat Magyarországon a Disney+ felületén volt elérhető.

Az utóbbi időben egyre több sorozat fullad kudarcba és ér véget alig egy-két évad után. Nem alakult ez másképp az Így jártam anyátokkal újragondolása esetén sem.

Aki olyan elképzeléssel készül megnézni a sorozatot, hogy az Így jártam anyátokkal anyájának – Cristin Milioti – saját történetével ismerkedhet meg, azt most ki kell ábrándítanunk. A sztori főhőse a Sophie-t alakító Hilary Duff, akinek idősebb alakját Kim Cattrall személyesíti meg.

A GameStar kritikusai szerint 

a sorozat egy lélektelen, semmilyen sitcom lett, amit a jelenkor túlóvatoskodó szórakoztatóipara képes letenni az asztalra.

Véleményük szerint a második évadban kezdett valamilyen személyiségük lenni a karaktereknek, az alkotók is egyre több ötlettel és meglepetéssel látták el a nézőket, de ez nem tarthatott túl sokáig, ugyanis az eredeti sorozat kissé megosztó befejezésével ellentétben ez esetben mindenféle „érdemi befejezés” nélkül vetettek véget a sorozatnak, mindössze két évad után.

Így a nézők sosem tudhatják meg, ki is lett Sophie választása. 

A Gamestar hozzátette: az, hogy egy újabb sorozat futhatott zátonyra és érhetett véget tisztességes befejezés nélkül, azt bizonyítja, hogy a nézőket nem is feltétlenül érdekli, mit nézetnek velük.