A South Park után a Family Guy készítői is beleszálltak Harry hercegékbe

2023.10.25. 16:29
A Family Guy című rajzfilmszatíra készítői kifigurázták az egykori királyi párt.

A népszerű tévésorozat legújabb epizódja, amely vasárnap került adásba, a pár Netflixszel kötött több millió fontos szerződésén gúnyolódik, és arra utal, hogy az influenszerkedés az egyik a kevés pénzkereseti lehetőségük közül, amióta 2020 elején lemondtak királyi kötelezettségeikről – írja a Daily Express.

Az epizódban a főszereplő Peter Griffin egy bárban ülve azon töpreng, hogyan fogja visszaszerezni a neki járó pénzt, mielőtt úgy dönt, hogy önerőből kikecmereg a nehéz helyzetéből – ahogy azt Harry és Meghan is tette.

A jelenet ezután változik, és Harryéket láthatjuk, amint a medencénél henyélnek. Aztán egy komornyik megjelenik, és átadja nekik a fizetési csekket.

A komornyik azt mondja Harrynek: „Uram, milliókat kapott a Netflixtől. De senki sem tudja, mire fel”.

Harry csak annyit válaszol: „Tedd a többihez”, mire a komornyik visszamegy a jelenet hátterében látható hatalmas kastélyba.

Meghan telefonja ekkor működésbe lép, és közli a férjével: „Bébi, ideje élesíteni a szponzorált Instagram-posztunkat a Del Taco számára”.

Egyszer már megkapták a magukét

A Family Guy döntése, hogy célba veszi a sussexi hercegi párt, mindössze néhány hónappal azután történt, hogy Harry hercegéket porig alázták a South Parkban. A sorozat egyik új részében többek között amiatt ekézik a párt, mert azt hangoztatják, hogy magánéletre vágynak, de közben folyamatosan keresik a sajtó figyelmét.

Az epizódban látható érkezésük feldühíti a helyi közösséget, különösen Kyle-t, aki velük szemben lakik, és a házuk előtt parkoló magánrepülőgépükre, illetve a gyepen lovaspólózó hercegre panaszkodik:

Az óriási repülőgépük a házam előtt parkol, és folyamatosan azt akarják, hogy megvegyem a könyvüket.

Az epizód végén aztán a herceg el is hagyja nejét, akivel szemben ő valóban magánéletre vágyik.

Megpróbáltuk egy márkává változtatni magunkat, de ezzel együtt termékekké is váltunk. Nincs több magazin és netflixes sorozat, élhetünk normális életet

– hangzik el Harry herceg szájából, aki a jelenet végén egyedül távozik, hátrahagyva Meghan Markle-t.