Curtis kiosztotta a Sztárbox kritikusait: Ez k*rvára nem elegáns

2023.11.06. 07:56
Curtisnél betelt a pohár, nyilvánosan próbálja leállítani azokat, akik a Sztárboxból kiesett versenyzőket kritizálják.

Curtis egy felháborodott posztban reagált a Sztárbox eddig kiesett versenyzőit ért kritikákra. „Rettentően elszomorít, amiket olvasok különböző közösségi oldalakon a Sztárboxszal kapcsolatban” – írta Facebook-oldalán.

A rapper szerint volt küzdősportolók „figurázzák ki” azokat, akik vereséget szenvedtek a gálán. 

1. k#rvára nem elegáns!

2. Mindenki, aki ezeken a gálákon részt vesz és vállalta a meccset, már nyert, és a legkevesebb, hogy megtiszteljük annyival őket, hogy nem bántjuk

– hívta fel a figyelmet a zenész.

A Sztárbox október 29-én vasárnap startolt el az RTL csatornán, a mérkőzéseket élőben közvetíti a 17. kerületi Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontból. A hazai hírességek több körben szállnak ringbe a bajnoki címért: az első adásban Molnár Áron és Frohner Fecó, Berki Mazsi és Megyeri Csilla, valamint Nagy Ervin és Árpa Attila csapott össze egymással. Erről ebben a cikkünkben részletesen írtunk

Az előadó azt is kiemeli a bejegyzésben, hogy a másik kritikákat megfogalmazó csoportot jellemzően a „tévé előtt popcornt zabáló, testnevelésből felmentettek” alkotják. Végül gratulált minden résztvevőnek.

Curtis a Sztárbox ring első körében Szegedi Fecsóval csap majd össze, és korábban arról beszélt, hogy hasznát veszi majd a verseny során „utcagyerek mivoltának”.

Szerinte fontos a csibészség, és azt is elárulta, hogy adott és kapott is már pofonokat. 

Időközben lezajlott a második negyeddöntős gála, amelynek során most sem maradtak kiütés, odaszólogatás és parázs összecsapások nélkül, erről itt olvashatnak bővebben.