Dühös videóüzenetben mondta el Angelina Jolie apja, mennyire csalódott a lányában

2023.11.06. 13:34
Nem várt esemény miatt hangos a bulvársajtó: Jon Voight Oscar-díjas színész a politikai nézetei miatt állt bele a lányába, Angelina Jolie-ba.

A 84 éves színész a Twitter-oldalán tett közzé egy videót, ahol a háttérben egy hatalmas amerikai zászló előtt osztja meg véleményét az izraeli–palesztin háborúval kapcsolatban. A közismerten republikánus Voight a videóban egy ponton elmondta, hogy mélyen csalódott lányában, Angelina Jolie-ban, amiért Izrael katonai műveleteit ítélte el, és ezzel szerinte a Hamász terroristái mellé állt.

Angelina Jolie mint az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) különmegbízottja, korábbi jószolgálati nagykövete szólalt fel Izrael ellen még a háború kitörésekor, hogy hagyjon fel a civil lakosságot is érintő háborús tevékenységekkel, és ne korlátozza a víz- és élelmiszer-szállítmányokat a területen.

A két színész régóta nem ápol már jó kapcsolatot egymással, 2001-ben még mindketten próbáltak nyitni egymás felé, amikor Voight elvállalt egy szerepet Jolie Tomb Raider-filmjében, de egy évvel később Angelina Jolie már hivatalosan is kérvényezte, hogy elhagyhassa apja nevét, emlékeztet rá a Daily Mail.

Angelina Jolie nem mellesleg jelenleg Budapesten forgatja legújabb filmjét, ami miatt hol az Operaházban, míg máskor a vár környékén lehet vele összefutni.