Milliókért kelhet el Britney Spears ajtaja

2023.11.08. 16:37
Eladóvá vált az énekesnő gyerekkori otthona, amellyel együtt annak berendezési tárgyai is új gazdára találhatnak – nem is olcsón.

Britney Spears október 24-én jelentette meg önéletrajzi könyvét A bennem lévő nő címmel, amelyben többek között kitálalt arról, milyen megpróbáltatások érték őt a szórakoztatóiparban a karrierje során. Többek között felidézte Justin Timberlake-kel és a családjával való kapcsolatát, különösképp pedig a gyámság alatt töltött idejét.

Az énekesnő folyik jelenleg a csapból is, aki egy memoárnál nem áll meg, mivel jövőre egy újabbat tervez kiadni. A bennem lévő nő minden rekordot megdöntött, így nem meglepő, hogy Spearst legalább akkora érdeklődés övezi jelenleg, mint karrierje hajnalán.

A TMZ információi szerint ugyan két és fél évvel ezelőtt az énekesnő édesapja, Jamie 289 ezer dollárért adta el Spears gyerekkori otthonát, a kentwoodi ház értéke már 1,2 millió dollárra kúszott fel. Az áremelkedés minden bizonnyal az énekesnő körüli hírverésnek köszönhető. 

A három hálóval és három fürdőszobával rendelkező ingatlan ráadásul számos berendezési tárgyával együtt vált eladóvá. A portál értesülései alapján a ház egyik ajtaján még vélhetően Britney Spears aláírása is szerepel, miszerint:

Christina egy lúzer, Brit az ász

– utalva ezzel Christina Aguilerára, akivel látszólag rivalizáltak egymással. 

A becslések szerint a rajongók komoly összeget is képesek lennének ott hagyni az ajtóért, rajta az énekesnő állítólagos írásával.

Az RR Auction aukciósház alelnökének, Bobby Livingstonnak az elmondása alapján akár 20-30 ezer dollárt, azaz jelenlegi árfolyamon 7-10 millió forintot is érhet a fanoknak a tárgy.