Schobert Norbert: Az intenzív osztályon kétszer-háromszor állt meg a szívem

2023.11.08. 16:41
A fitneszguru Hajdú Péternek elevenítette fel azokat a napokat, amikor az intenzív osztályon küzdött az életéért, és elmondása szerint többször is megkörnyékezte őt a halál.

Mint ismert, Schobert Norbert 2021 augusztusában, kutyasétáltatás közben váratlanul összeesett, és mentőhelikopterrel szállították kórházba. Mint kiderült, stroke-ot kapott, majd azonnali életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta, ugyanis egy vérrög elzáródást okozott az agyában. Azóta sikerült felépülnie, illetve azt is megfogadta, soha többé nem fogja magát túlhajtani.

A fitneszguru a történtek óta már több ízben beszámolt arról, min kellett keresztülmennie, illetve hogy a gyógyulása során milyen megállapításokat tett, ám akadnak még további részletek a tarsolyában.

Schobert Norbert a Beköltözve Hajdú Péterhez című, YouTube-on elérhető műsor következő adásának vendége lesz, amelyet pénteken láthatnak majd a tévénézők. Ezt megelőzően viszont Hajdú már megosztott egy rövid részletet a közösségi oldalán a beszélgetésből, amelyben súlyos mondatok hangzottak el Schobert szájából.

Az intenzív osztályon kétszer-háromszor állt meg a szívem, és a gép defibrillált. És többször éreztem, hogy a szívem fibrillál, majd megáll. Akkor elkezdek süllyedni, plafon kinyílik, megyek a fény felé

– jelentette ki a műsorban.

Ahogy a fitneszguru kifejtette, mindeközben felesége, Rubint Réka járt az eszében, és azt kérte az Istentől, hogy „akármilyen tróger”, bocsássa meg minden bűnét, és engedje őt vissza. 

Nem akartam ezt a fájdalmat okozni Rékának. Három gyerekkel itt hagyni nem akartam őt, és visszajöttem

– tette hozzá.