Matt LeBlanc szívszorító sorokkal búcsúzott Matthew Perrytől

2023.11.14. 19:34
Megható üzenettel és fotóval vett búcsút Matthew Perrytől közösségi oldalán Matt LeBlanc. A Jóbarátok című sorozatból ismert Joey nemcsak a sorozatban, de az életben is közeli barátja volt az elhunyt színésznek.

Először szólalt meg közösségi oldalán Matt LeBlanc kollégája, Matthew Perry haláláról. A két színész nemcsak a Jóbarátok című sorozatban, de az életben is közeli barátok voltak – szúrta ki a Variety magazin.

LeBlanc az Instagram-oldalán emlékezett meg a több mint két héttel ezelőtt elhunyt színészről. A bejegyzésben a Jóbarátok jeleneteiből, főként Joey és Chandler közös pillanatairól osztott meg fotókat. 

Nehéz szívvel búcsúzom. Az együtt töltött idők őszintén szólva életem kedvenc időszakai közé tartoznak. Megtiszteltetés volt megosztani veled a színpadot és a barátomnak nevezni téged. Mindig mosolygok, ha rád gondolok, és soha nem feledlek el. Soha

– fogalmazott közösségi oldalán Matt LeBlanc.

A bejegyzés végén LeBlanc hozzátette, hogy nagyon szereti a színészt, majd egy csipetnyi humorral azt is megjegyezte, hogy Perry megtarthatja azt a 20 dollárt, amivel tartozik neki (a Jóbarátokban többször visszatért az a jelenet, amely szerint Joey jelentős összeggel tartozott Chandlernek a lakhatásáért). 

A Jóbarátok színészei is részt vettek Matthew Perry temetésén

Mint megírtuk, október 28-án Los Angeles-i otthonában halt meg Matthew Perry, a  Jóbarátok Chandler Bingje. Halálhíre az egész világot megrázta, a sztárvilágból rengetegen fejezték ki együttérzésüket, és osztották meg szebbnél szebb gondolataikat a színészről.

Két nappal Matthew Perry halála után a Jóbarátok  című sorozat főszereplői – Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer – közös közleményben reagáltak barátjuk halálára.

Matthew Perry zárt körű temetésére november 3-án került sor, amelyen a Jóbarátok című sorozat szereplői, valamint a néhai színész szerettei és családtagjai is részt vettek.

Perrytől november 3-án vettek végső búcsút szerettei, köztük színésztársai, Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer és Matt LeBlanc. A színész sírja a Los Angeles-i Forest Lawn temetőben található, ám pontos helyét még nem hozták nyilvánosságra. Sajtóértesülések szerint azonban igazi nagyágyúk mellett nyugszik a Jóbarátok színésze.

Hónapok múlva derülhet fény Matthew Perry halálának pontos okára

Az első toxikológiai vizsgálatok szerint nem fentanil- vagy metamfetamin-túladagolás okozta Matthew Perry halálát. Természetesen ennél mélyrehatóbb toxikológiai vizsgálatokat is végeznek, hogy kiderüljön, volt-e más illegális drog a színész vérében, illetve hogy a vényköteles gyógyszerek káros dózisa kerülhetett-e a szervezetébe.

A várt eredményekre legalább 4 hónapot kell várni, de lehet, hogy csak fél év múlva derül ki a halál pontos oka – addigra várhatóan minden adat rendelkezésre áll majd.