Húszmillióval lett gazdagabb a Sztárban Sztár leszek! idei győztese

TIM 3393
2023.12.10. 23:20
Több mint tízhetes küzdelem végére került pont, lezajlott a TV2 Sztárban Sztár leszek! tehetségkutatójának fináléja, amely végén Majka versenyzője, Karapancsev Kristóf örülhetett igazán.

Véget ért a küzdelem, az október eleje óta tartó élő show-k hosszú sorának végén végre megkoronázták a TV2 tehetségkutatójának, a Sztárban Sztár leszek! című műsor győztesét. A vasárnap esti döntőben négy énekes mérette meg magát: Majoros Péter versenyzői, Szologjan Edgar és Karapancsev Kristóf, Köllő Babett mentoráltja, Nagy Alexa, és Pápai Joci tehetsége, Széchenyi Lili pedig mindent meg is tett azért, hogy az övé legyen az idei legjobb utánzónak járó cím.

Az előadók a fináléban szólóban és egy duettel is a színpadra léptek, Nagy Alexandra Nagy Feróval, Karapancsev Kristóf Balázs Klárival, Szologjan Edgar Veres Mónika Nikával, Széchenyi Lili pedig Molnár Ferenc Caramellel próbálta elnyerni a nézők szimpátiáját, ugyanis a döntőben a mesterek már nem pontoztak. 

A még versenyben lévők mellett természetesen az évad korábban már búcsúzó versenyzői is visszatértek a stúdió színpadára, ahol a kiesett fiúk és lányok is átalakultak egy utolsó produkció erejéig.

Az első körös szavazás végül Szologjan Edgár számára jelentette a búcsút, aki így a negyedik évad negyedik helyezettje lett. A következő visszaszámlálást követően az is kiderült, a harmadik helyen Nagy Alexa végzett, így Karapancsev Kristóf és Széchenyi Lili között dőlt el a fődíj sorsa.

Végül a győztes karapancsev kristóf lett – aki kiérdemelte a legsokoldalúbb előadó címet, a húszmillió forintot és a tízmilliós nyereményautót is.

Érdekesség, hogy a versenyzőtársak többsége szintén a nyertesnek adta volna a fődíjat. 

(Borítókép: Karapancsev Kristóf a Sztárban Sztár leszek! döntőjében 2023. december 10-én. Fotó: TV2)