Az Oscar-pofon mentette meg Will Smith és felesége házasságát

GettyImages-465783732
2023.12.10. 17:21
Újabb ütős kijelentést tett Jada Pinkett Smith, Will Smith felesége, aki szerint a tavalyi Oscar-pofon volt az, ami megmentette kettejük házasságát, emiatt döntött úgy, hogy sosem szeretné elhagyni férjét.

Talán nincsen ember, aki ne hallott volna Will Smith tavalyi Oscar-pofonjáról, a színész a 94. Oscar-gálán egy rosszul sikerült poént követően kevert le egy hatalmasat a humorista Chris Rocknak.

Az incidens miatt később Smith igencsak ráfázott a történtekre, ugyanis annak ellenére, hogy több alkalommal is bocsánatot kért az eset miatt, visszaadta a filmakadémiai tagságát, az Oscar-gáláról pedig 10 évre kitiltották. 

Ennek ellenére nincsen oka nagyon bánkódni a pofon miatt, Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith ugyanis a Daily Mailnek adott interjújában elmondta,

ez az eset volt az, ami konkrétan megmentette kettejük házasságát.

A Red Table talkshow műsorvezetője 1997 óta él házasságban a színésszel, októberben pedig mindenkit sokkolt, amikor elárulta, kettejük házassága már hét éve zátonyra futott, és külön élnek. Pinkett Smith azonban most kiemelte, ez az eset mindent megváltoztatott kettejük kapcsolatában.

Azok után az évek után, amikor próbáltam kitalálni, hogy elhagyjam-e Willt, arra a pofonra volt szükségem, hogy tudjam, sosem akarom elhagyni őt. Ki tudja, hol lenne most a kapcsolatunk, ha az nem történt volna meg. Most már a »szent pofonnak« hívom, mert annyi pozitív dolog történt utána

– mondta.

A kapcsolatukat a nehézségek ellenére Will Smith szintén nem engedi el egykönnyen, a hétévnyi különélés hírének napvilágra kerülésekor kijelentette, harcolni fog feleségéért. 

„A szavai felébresztettek. Ő mindig rugalmasabb, együttérzőbb és okosabb volt, mint én, viszont ha életed több mint felében együtt vagy valakivel, egyfajta érzelmi vakság lép fel, ami miatt elveszítjük azt a képességünket, hogy észrevegyük az apró szépségeket és a kapcsolat rejtett árnyalatait” – idézi akkori szavait a New York Post.

(Borítókép: Will Smith and Jada Pinkett Smith 2015. február 24-én. Fotó: Axelle / Bauer-Griffin / Getty Images)