Krausz Gábor és Mikes Anna együtt vacsorázott

dwts7adas-230
2023.12.16. 11:50
Krausz Gábor Mikes Annával vacsorázott csütörtökön, a vacsorát természetesen a séf főzte. A baráti összejövetelről Marics Peti jelentkezett be egy Instagram-sztori erejéig.

A Dancing with the Stars nyertes párosa, Krausz Gábor és Mikes Anna barátaik társaságában töltötték az estét csütörtökön, a jó hangulatú eseményről Marics Peti készített videót – szúrta ki a Glamour.

A portál szerint habár a műsor véget ért, azonban a volt táncpartnerek továbbra is jó kapcsolatot ápolnak egymással, és fontosnak tartják, hogy minőségi időt töltsenek együtt.

A sajtóban már többször felröppent a hír, hogy a páros nem csak a táncparketten talált egymásra, azonban egyelőre nem tudni, hogy több van-e köztük barátságnál. Mindenesetre a Dancing with The Stars műsor után Krausz Gábor bevallotta, lelki társra talált Mikes Anna személyében.

Én ezalatt a három hónap alatt tényleges erőre kaptam, önbizalmat nyertem, és egy lelki társat találtam, akivel nagyon-nagyon sok mindenben hasonlítunk. Biztos vagyok benne, most nem az történik, hogy megkaptuk, és mindenki megy jobbra-balra. Ezt nyilván az idő fogja eldönteni, nagyon megszerettünk egymás társaságában lenni, és nyilvánvalóan a kémia eddig is működött, és ezután is fog

– ismerte el Krausz, mire a műsorvezető csillogó szemekkel feszegette, mit is jelent ez a vallomás. „Semmit nem jelent” – válaszolták kórusban, Gelencsér Tímea pedig nem is próbálta leplezni izgatottságát: „Jó, csak annyira szurkolok...!”

(Borítókép: Mikes Anna és Krausz Gábor a Dancing With The Stars 2023. november 25-i adásában. Fotó: TV2 Sajtószoba)