Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Már nem is kell rá sokat várni a rajongóknak.

  GettyImages-1797338112
  Fotó: Juan Naharro Gimenez / Getty Images Hungary

  Shakira február elején ünnepelte 47. születésnapját, így egyúttal kimondhatjuk, hogy a latin zeneipar egyik legnagyobb ikonja már közel 30 éve van a pályán, töretlen sikerrel. Mint ismertes, kolumbiai énekesnő magánélete azonban nem alakult a legfényesebben, ugyanis 2022. júniusában bejelentette, hogy zátonyra futott a házassága gyermekei édesapjával, Gerard Piquével, mivel a korábbi spanyol válogatott labdarúgó félrelépett.

  Bár az énekesnő jól érzékelhetően nehezen viselte a válását, ezeket az érzéseit inkább a munkájába forgatta vissza, így zenei szempontból ismét elképesztő termékeny időszakot tudhat maga mögött. Ennek egyik legszembetűnőbb példája a 684 milliós YouTube-nézettségnél járó, az argentin Bizarrappel közösen kiadott Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 című száma, amellyel alaposan odaszúrt az őt megcsaló volt párjának.

  Shakira nemrég a latin Grammyn is tarolt díjak tekintetében, neki ítélték többek között a legjobb dalnak járó elismerést is, amit éppen a viharos válásáról megemlékező számáért kapott. Most a közösségi oldalán jelentette be néhány merész fotó kíséretében, hogy március 22-én érkezik a legújabb albuma Las Mujeres Ya No Lloran (magyarul: A nők már nem sírnak) címmel.

 • Az 54 éves Michelle Rinella újra szenvedélyesnek tartja a kapcsolatát, miután megismerkedett a 33 éves Brandon Grahammel, akivel a nagy korkülönbség ellenére 2021-ben összeházasodtak. – írja a DailyMail.

  Rinella mióta egy 21 évvel fiatalabb férfival jött össze, úgy érzi, megnyerte a lottót, mivel szerinte a vele egykorú pasik „nem tudták tartani a lépést”. A középkorú nő válását követően visszamerészkedett a randizás világába, de hamar unalmasnak találta a vele egykorú udvarlókat. Mint mondta, akkor lett elege az egészből, amikor valamelyikük azzal volt elfoglalva a randijukon, hogy jó helyen parkol-e.

  Bár kezdetben direkt figyelmen kívül hagyta a sokkal fiatalabb, 20-as és 30-as éveiben járó férfiak üzeneteit, de később már feléjük is nyitott. Nem tartott sokáig mire találkozott mostani férjével, a 33 éves Brandon Grahammel, aki mellett újra fiatalnak érzi magát.

  „Számomra ő fiatal, fitt, gyönyörű, életerős és szórakoztató. Az 50 éves férfiakban ezt határozottan nem találtam meg. Számára én viszont bölcs és megalapozott vagyok, miközben még vonzó is.″ – jelentette ki a nő.

 • Úgy véli, sokan nem veszik észre, hogy a család és az egészség mekkora érték.

  Képernyőfelvétel (852).png
  Fotó: RTL

  Moldován András a Cápák között című műsorban a kendőzetlen őszinteségéről híresült el, és amely szókimondósága miatt olykor a többi befektetővel is képes összeszólalkozni. Az üzletember a Fókusz stábjának azt is elárulta, hogy mindez tudatos, ugyanis azt tapasztalja, a legtöbb vállalkozó nem tudja fogadni a kritikát. Úgy véli, bár az őszinteség rövidtávon fáj, hosszútávon biztosan kifizetődő.

  Arra beszélgetésben arról kérdezték Moldovánt, hogy mi jelenti számára a boldogságot, amire így felelt:

  A gyerekem, a családom, a lovam. Ezek. Süt a nap. Ez komoly érték. Az emberek ezeket nem veszik észre. Azt hiszik, hogy ez természetes, de nem. Ez a boldogság. Az egészségem

  – magyarázta a vállalkozó. Moldován András arra is kitért, hogy szerinte nem a pénz boldogít, de ahogy fogalmaz, a pénzzel örömet tud szerezni magának és másoknak is.

  Adni jó, örömet szerezni jó. Szép ruhában járni, meg szép repülőn utazni, meg szép szállodában lakni, meg szép kocsival menni. Ezek mind jók. Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen. Sajnos bárki, aki mást mond, az hazudik

  – jelentette ki.

 • Őszintén vallott az őt ért sérelmekről.

  MG 5706
  Fotó: Németh Kata / Index

  Ripli Zsuzsi a hot! magazinnak adott interjút, melyben több magánéletét érintő témáról is beszélt, többek között azokról az előítéletekről, melyek a külseje miatt érték. A Farm VIP legutóbbi évadában is feltűnt színésznő ugyanis a lap írása szerint megkapta már, hogy semmiért nem kell megdolgoznia; minden magától az ölébe pottyan a testi adottságai miatt. 

  Ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más. A külsőm irigységet generálhat, de az igazság az, hogy nekem legtöbbször háromszor annyit kell dolgoznom valamiért, mint másnak. A szépség inkább hátrány, mint előny.

  idézi a Bors a színésznőt, aki a mozgás mellett a táplálkozásra is odafigyel.

  Mint kiderült, a táplálkozás tekintetében szinte minden diétát kipróbált, de mostanra leginkább a tudatosságban hisz. De volt már vegetáriánus, vegán és nyersevő is.

  Ma már min­den­evő vagyok. Fogyasztok húst is, de mértékkel. Leggyakrabban magas fehérjetartalmú növényeket veszek magamhoz, az állati fehérjét pedig zöldségekkel vagy salátával párosítom.

  Hozzátette, szabadidejében imád sütni-főzni, és mivel édesanyja cukrász volt, ezért úgy gondolja, tőle jön a szenvedélye.