Vilmos herceg luxusajándékot ad Katalin hercegnének

2023.12.24. 08:33
Grant Harrold, Károly király egykori komornyikja elszólta magát: Katalin walesi hercegné luxusajándékot kap férjétől, Vilmos hercegtől karácsonyra.

Bár a hatvanas években, amikor III. Károly király és testvérei, Anna hercegnő, András herceg és Eduárd herceg még gyerekek voltak, a királyi család olykor a windsori kastélyban karácsonyozott, 1988 óta a család norfolki birtokán, a Sandrigham-házban töltik az ünnepeket.

A királyi család tagjai általában már szenteste megajándékozzák egymást teaidőben, és igyekeznek valamilyen egyszerű vagy épp frappáns, szokatlan ajándékkal előrukkolni. Az Express beszámolója  szerint azonban Vilmos herceg idén luxusajándékot tervez adni feleségének. 

Grant Harrold, III. Károly egykori komornyikja most elárulta, pontosan hogyan is zajlik a királyi családnál a karácsonyi ajándékozás: 

A karácsonyi ajándékok a királyi családnál mindig tréfásak. Mindig van egy kis móka. De Vilmos és Katalin esetében biztos vagyok benne, hogy valami szépet adnak majd egymásnak. Kate valószínűleg egy órát vagy ékszert kap a walesi hercegtől.

Ami a szentestét illeti, jellemzően együtt díszítik fel a sandringhami karácsonyfát, majd elegáns vacsorát rendeznek, és az ország legfinomabb ételeit fogyasztják. Arról, hogy Harry herceg és Meghan Markle ott lesz-e a Sandrigham-házban karácsonykor, itt írtunk részletesen.