Csalás áldozata lett Tóth Gabi

PAP 8408
2024.01.09. 12:15
Az énekesnő egy Facebook-csoportban szeretett volna három ruhaneműt venni magának, azonban a pénzösszeg elutalását követően az eladónak hirtelen nyoma veszett.

Tóth Gabi a napjainkban már nem túl új keletű, online elkövetett csalások egyik áldozatává vált, miután egy Eladó Magyar Népviselet nevezetű Facebook-csoportban három mellényt szeretett volna megvenni. A közzétett bejegyzése szerint ugyanakkor az eladó azt követően, hogy elutalta számára az összeget, hirtelen eltűnt, a ruhadarabokat pedig nem küldte el neki – szúrta ki a Bors.

Azért írom ezt a bejegyzést, mert egy K. Tiborné nevű profil feltöltött ide egy hirdetést az alábbi viseletről, amit én megvásároltam tőle, és plusz még két másikat, amit privátban küldött el nekem, több mint 100 ezer Ft-ot elutaltam neki, majd felszívódott

– írta a posztban. 

Ahogy az énekesnő a bejegyzésben kifejtette, sokszor vásárolt már a csoportban, és még soha nem történt ilyen vele. Mint hozzátette, próbálta felvenni a kapcsolatot a csoport adminisztrátoraival, illetve figyelmeztetett mindenkit, hogy legyenek óvatosak.

Ha valaki látta még a hirdetést, vagy esetleg tud nekem segíteni, ilyen esetben mit tegyek, azt nagyon megköszönöm

– fogalmazta meg, a kommentek között pedig a legtöbben azt javasolták neki, hogy forduljon a rendőrséghez, mivel a csaló a saját bankszámlaszámát adta meg, az adataival együtt.

Mint az a hozzászólásokból kiderült, nem először történt meg ez az eset, mivel előfordult, hogy az eladó egy aukciósház képeivel adott fel hirdetést, átverve ezzel másokat. 

Jól átvertek. Mérhetetlenül szomorú és csalódott vagyok. És mérges magamra

– válaszolta a kommentelőknek az énekesnő.