Jeremy Renner: Senki nem sejtette, hogy újra járni fogok

GettyImages-1481548516
2024.01.28. 14:27

Jeremy Renner egy évvel ezelőtt, 2023. január 1-jén sérült meg egy balesetben, miután egy hókotró elsodorta, aminek következtében kritikus, de stabil állapotban szállították kórházba. A színész súlyos sérüléseket szenvedett, mivel 30 csontja eltörött, több műtéten is átesett, és hetekig az intenzív osztályon kezelték.

Alig több mint három hónappal a balesetet követően viszont újra lábra tudott állni. Ahogy Renner a CNN szilveszteri különkiadásában megosztotta a nyilvánossággal, már visszatért a munkához, és elkezdte forgatni a Kingstown polgármestere nevezetű sorozat soron következő, harmadik évadát.

A színész mindemellett nemrég a People magazinnak nyilatkozva árulta el, hogyan viselte az elmúlt egy év megpróbáltatásait. Mint kifejtette, megtanulta elfogadni az érzékenyebb oldalát.

Biztosan sok érzéketlenséget lökött ki belőlem az a gép. Soha nem voltam elkeseredett, de talán mindig kissé érzéketlen, egy kicsit keményebb. Azt hiszem, mostanra ez az érzéketlenség lekopott rólam. Elég nyitottnak, elképesztően érzékenynek és fiatalosnak érzem magam

– fejtette ki a lapnak.

Hozzátette: áldottnak érzi magát, és a családja, illetve a barátai késztették arra, hogy mihamarabb meggyógyuljon. Mint mondta, ez idő alatt döbbent rá arra, mennyien szeretik őt. A színész hangsúlyozta, kitartó volt, rengeteg támogatást kapott, és tömérdek oka volt arra, hogy felépüljön, hozzátéve, sok embernek nem adatott meg ez. Ahogy kiemelte, nem az lebegett a szeme előtt, hogy ő gyógyuljon meg, hanem hogy a szerettei legyenek jobban. Mint mondta, nem akarná még egyszer átélni, mint amit a tavalyi évben kellett, de azért hálás, hogy megismerte a határait.

Tudom, meddig mehetek el. Ez elég hasznos információ. Megadja az életed paramétereit, és ez eléggé reménykeltő. Sok mindenen túljutottam, és nagyon sok dolog rosszul sülhetett volna el. Minden jól ment. A látástól a járásig, meg nem mondta volna senki, hogy újra járni fogok

– jegyezte meg, hozzátéve: az, hogy már hétköznapi dolgokat tud csinálni, nagyon sokat jelent neki, és hálás érte. 

(Borítókép: Getty Images)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport