Kamilla királyné hazaküldte Harry herceget

2024.02.24. 13:21
Egy forrás elmondása szerint nem okozott osztatlan örömöt Harry herceg hazatérése az Egyesült Királyságba, és Kamilla királyné meg is kérte, hogy inkább utazzon haza.

Még február elején jelentette be a Buckingham-palota, hogy rákkal diagnosztizálták III. Károlyt, aki azóta kezelés alatt áll. Az uralkodó személyesen értesítette szeretteit, így kisebbik fiát, a jelenleg az Egyesült Államokban élő Harry herceget is, aki a hír hallatán azonnal London felé vette az irányt.

A királyi sarj egy órát sem töltött el édesapja társaságában, és végül helikopterrel a Sandringham-ház felé vette az irányt, ahol a hétvégét töltötte.

Harry herceg sem sokat időzött az országban, másnap már hazarepült, így a testvérével, a trónörökös Vilmos herceggel sem futott össze. Bár eddig semmit nem lehetett hallani arról, hogyan érintette a királyi családot Harry herceg váratlan betoppanása, egy forrás által elmondottak tisztább képet adhatnak erről.

Ahogy a RadarOnline írja, az informátor arról számolt be, hogy III. Károlyt letaglózta, hogy kisebbik fia hazautazott a kedvéért.

Hozzátéve, Kamilla királyné pedig felháborodott az érkezése miatt, és megkérte őt, hogy távozzon. A forrás azt állította, a királyné azért nem örült a látogatásának, mivel nem kérte a palota jóváhagyását, mielőtt odarepült volna – emellett pedig a herceg korábbi hozzáállásával sincs kibékülve.

Az, hogy a férje rákbetegségét használja fel a szerető fiúgyermek PR-mutatványra, volt az utolsó csepp a pohárban. Az apa-fia találkozó után azt hallottam, hogy azt mondta Harrynek, szégyen az apja, a család és a monarchia számára – és nem hagyott kétséget afelől, hogy nem akarják visszakapni

– mondta a forrás.