Megszólalt a Katalin hercegnét lefilmező férfi az őrült összeesküvés-elméletekről

2024.03.21. 12:43
Még mindig nagyon sokan vannak, akik nem hiszik el, hogy Katalin hercegné azonos azzal a nővel, akit lefilmeztek a hétvégén Windsorban Vilmos herceggel. Sőt, sokan abban sem hisznek, hogy a felvételek most készültek, és nincsenek manipulálva.

Továbbra sem csitulnak a Katalin hercegné műtétje körüli pletykák és összeesküvés-elméletek. Nem hiszik el az emberek, hogy a kép, amit posztolt, az valódi – mint kiderült, tényleg manipulált volt –, mint ahogy abban sem hisznek sokan, hogy a valódi Katalin sétált a minap a Windsor Farm Shop előtt Vilmos herceggel. Most viszont nyilatkozott egy szemtanú, aki szerint a trolloknak lassan abba kéne hagyniuk az elméletgyártást, és elfogadni a valóságot, hogy Katalin valóban felépült.

A királyi családot lefilmező mérnök apuka a The Sunnak adott interjúban tette fel a költői kérdést:

Mi kell még ahhoz, hogy levegyétek róla a fegyvert?

A 40 éves Nelson Silva a saját szemével látta Kate-et, aki teljesen nyugodtnak tűnt Windsorban. Nelson szerint a walesi hercegnével való hús-vér találkozásának véget kell vetnie a Katalin egészségével kapcsolatos pletykáknak.

De tegnap a trollok még mindig erőltették bizarr elméleteiket. Néhányan azt állították, hogy ez egy hasonmás, mert túl magas, hogy Katalin legyen

– mondta Nelson. Mindezt annak ellenére, hogy a The Sun szombat délben közzétette Nelson exkluzív videóját a Windsor Farm Shopnál lefilmezett királyi párról. Egy másik állítás szerint a felvétel decemberben készült, mivel a háttérben „karácsonyi dekorációk” láthatók.