Osváth Zsolt: Magyar Péter egy mutáns

2024.03.27. 06:58
Magyar Péter alaposan felkavarta a magyar közélet állóvizét azzal a hangfelvétellel, amelyet kedden tett közzé a Völner–Schadl-üggyel kapcsolatban. A témáról többek között Osváth Zsolt influenszer is kifejtette a véleményét.

A tartalomgyártó közösségi oldalán posztolt, miután Magyar Péter közzétette azt a hangfelvételt, amely a Völner–Schadl-ügyben is bizonyító erejű lehet, és amelyen Varga Judit hallható. Osváth Zsolt szerint a jogász „robbantott” a kedd reggeli bejegyzésével.   

Hogy bírja Magyar Péter? Ez az ember valószínűleg egy mutáns, nem alszik! Vagy nem tudom, mit csinál? Mit tol? Adjon már nekem is belőle, legyen szíves. Bemegy reggel kilenckor kicsit az ügyészségre, ott elbeszélget, tanúskodik, kipakol egy felvételt, kicsit így fölborzolja a közhangulatot, hogy úgy mondjam. Kijön az ügyészségről, válaszol néhány kérdésre, majd bejelenti, hogy este hatkor a Markó utcában találkoznak, ott lemondatják Polt Pétert. Hát buli lesz a Markóban, kíváncsi leszek, mi lesz ebből! Nem gyenge a pali

fejtette ki Osváth Zsolt a 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában.

A Magyar Péter által közzétett hangfelvétel nemcsak a politikusokat, de a celebeket is megszólalásra késztette. Az ügyről nemrég Steiner Kristóf és Majoros Péter is posztolt.

Ahogy az Index beszámolt róla, Magyar Péter kedden újra az ügyészségen járt, és nyilvánosságra hozta az általa korábban ígért hangfelvételt, amin volt feleségével beszélget. A hangfelvétel leiratát ide kattintva olvashatja el. Több személyt név szerint említenek a beszélgetésben, róluk itt írtunk részletesebben. Magyar Péter kedd estére tüntetést hirdetett, emellett már készül az idei európai parlamenti választáson történő indulására is.

A hangfelvételről jogászokat is kérdeztünk, véleményüket itt találja. A Központi Nyomozó Főügyészség közleményben reagált a Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvételre, amelyet itt olvashat el.

Szemünk előtt zajlik az influenszerek kulturális forradalma. Olvassa el elemzésünket arról, hogyan léptek elő a virtuális térből az utcára az influenszerek, youtuberek 2024 elején, hogyan nőtte ki magát az interneten kommunikálók tábora netes véleményvezérré!