A Sztárboxban térhet vissza Majoros Péter Majka, kihívója akadt

2024.04.07. 20:24
Tavaly decemberben derült ki, hogy Majoros Péter Majka az RTL-hez igazolt. Azt egyelőre még nem jelentette be hivatalosan a csatorna, hogy mely produkciókban számítanak a rapperre, úgy tűnik viszont, hogy ezek közül az egyik akár a Sztárbox is lehet – a produkció tavalyi férfi középsúlyú bajnoka, Molnár Áron ugyanis kihívta az új évadban Majkát egy meccsre.

Tavaly novemberben ismét műsorra tűzte az RTL a Sztárboxot, ami 18 év szünet után a csatorna egyik legnagyobb dobásaként, 7 adásos bajnoksággá fejlesztve került képernyőre ismét. A három súlycsoportban ringbe szálló celebek összecsapásait az Index is nyomon követte, ahogy részletesen beszámoltunk a szuperdöntőről is, amelynek során Rácz Jenő kiütésével férfiközépsúlyban Molnár Áron került ki győztesen. 

Úgy tűnik, a színész továbbra is a boksz szerelmese, és nem elégszik meg azzal, hogy megszerezte tavaly a bajnoki címet – legfrissebb Insta-videójában megerősítette arra vonatkozó szándékát, hogy visszatérjen a ringbe, méghozzá oly módon, hogy kihívja Majoros Péter Majkát, akit 18 évvel ezelőtt szintén bajnokká avattak a műsorban.

Az Index is beszámolt róla, hogy a rapper átigazolt az RTL-hez, és 2024 második felében a TV2 helyett már itt láthatják a nézők. Azt egyelőre még nem tudni, melyik műsort szánják neki a csatornánál, de akár a Sztárboxban is feltűnhet, hiszen feltehetőleg azt a produkciót ismét az őszi szezonra tervezik.

Szevasz, Majka, hallottam, hogy visszaigazolsz az RTL-hez. Ezt nagy örömmel láttam és olvastam, mert így van lehetőségem, hogy kihívjalak egy bokszmeccsre, és a 2004-ben megnyert Sztárbox bajnoki övet elnyerhessem tőled. A tét természetesen az én bajnoki övem is

– fogalmazott videójában Molnár Áron, hozzátéve: reméli, hogy Majkában van annyi kraft és bátorság, hogy kiálljon ellene a Sztárbox új évadában egy meccsre. Megjegyezte azt is, hogy a műsor producerei nyitottak az ötletre, így már csak Majoros döntésén múlik, hogy beleáll ebbe a sztoriba”, vagy sem.

Úgy hallottam, hogy kajak csávó vagy, remélem, hogy nem futamodsz meg. Várom a válaszod, és bízom a tökösségedben – lássuk, mit tud egy ózdi gyerek egy vajdasági gyerek ellen!

A rapper egyelőre nem reagált a kihívásra. A színész videóját itt találja:

Majoros Péter egyébként annak idején Dopemannel csapott össze a ringben. Erről fellelhetők még videók a YouTube-on.