Nagy veszélyben van Britney Spears

GettyImages-1299358815
2024.04.30. 09:28
Britney Spears egyes források szerint közel áll ahhoz, hogy minden vagyonát feleméssze, míg egy pszichológus elmondása szerint itt az idő, hogy újra gyámság alá kerüljön, mivel nincs a legjobb mentális állapotban.

Mint megírtuk, Britney Spears még 2021-ben került ki a gyámság alól, korábban édesapja, Jamie Spears látta el ezt a szerepet, akivel nem volt túl fényes a kapcsolata. Az énekesnő erről az időszakról bővebben beszámolt önéletrajzi könyvében, amelyben úgy fogalmazott, 2008-tól kezdve, miután gyámság alá került a mentális problémái miatt, már nem volt mindenbe beleszólása. Meg kellett növesztenie a haját, visszaszereznie a régi formáját, korán kellett lefeküdnie, valamint minden gyógyszert be kellett vennie, amit adtak neki. Ahogy írta, édesapja úgy kezelte, mint egy gyereket, és mindig azt éreztette vele, hogy soha nem elég jó – még azután is, hogy annyi mindent elért.

Apa és lánya végül a napokban egyezett meg a bíróságon, a jogi hercehurcából pedig Jamie Spears került ki győztesen. Ennek értelmében az előadónak kellett kifizetnie apja jogi számláit, ami több mint kétmillió dollárba kerül, és a saját ügyvédjére is eddig több mint négymillió dollárt költött. Egyes értesülések szerint ezen kiadások különösen megviselhetik az énekesnőt, aki már közel áll ahhoz, hogy teljesen legatyásodjon.

Ahogy a TMZ írja, az informátoraik szerint nagy veszélyben van Britney Spears, mind lelki, mind anyagi téren, és sokkal rosszabb állapotban van, mint a gyámság alatt. Egyes források arról számoltak be, a mentális egészsége romokban van és komoly hangulatingadozásai vannak. Úgy tudni, szinte teljesen elszigetelte magát, és „veszélyesen instabil”. Az egyik informátor azt állította, a gyámság alatti korlátozások azt a célt szolgálták, hogy megvédjék őt, ám ezek hiányában komoly gond adódhat. Köztük például a vagyonát illetően sincs minden a legnagyobb rendben, attól tartanak, hogy hamarosan tönkremegy.

Mint arról az énekesnő a közösségi oldalain olykor beszámol, gyakran utazik mostanában, akár havonta vagy kéthavonta. Francia Polinéziában is járt, és ezen nyaralások során közel egymillió dollárt költ el összesen a drága szállások, a magánrepülőgépek és a személyzet miatt. Szinte minden hónapban ellátogat Hawaiira, ahol a Four Seasons elnöki lakosztályában száll meg, és utazásonként 350 ezer dollárt fizet.

Ezt nem engedheti meg magának. Hatvanmillió dollárja volt, amikor a gyámság véget ért, és most megint ott tart, ahol a gyámság elkezdődött: fennáll a veszélye, hogy tönkremegy

– mondta egy forrás.

A lapnak megszólalt egy pszichiáter, Charles Sophy is, aki úgy vélekedett, a megoldást az jelentené, ha az énekesnő ismét gyámság alá kerülne, mivel az valamiféle stabilitást adott neki. Hozzátette, neki úgy tűnik, hogy Spears nem szedi a gyógyszereit, és ha az ő felügyelete alatt állna, biztos, hogy rávenné, hogy beszedje őket, ha tetszik neki, ha nem. Elmondása szerint az előadó az önpusztítás felé halad, egy időzített bomba, ami előbb-utóbb fel fog robbanni. Mint kiemelte, teljesen nyilvánvaló a számára, hogy orvosi segítségre van szüksége, mivel ő jelenleg egy olyan embert lát Spears személyében, aki teljesen elvesztette a kontrollt. 

(Borítókép: Getty Images)