Megszűnik az HBO Max, kedden már csak a Maxot használhatjuk

GettyImages-2153082371
2024.05.20. 21:30
Május 21-től szimplán már csak Max lesz az HBO Maxból. Az ára és a kínálata is megváltozik a hazai piac egyik legkedveltebb platformjának. Alább összegyűjtöttük, mit kell róla tudni.

Ahogy arról korábban az Index is beszámolt, a Warner Bros. Discovery nemrég bejelentette, hogy továbbfejlesztett streamingszolgáltatása, a Max május 21-én indul több európai országban, így Magyarországon is.

A cég közleménye szerint a Max egyesíti az HBO Max tartalomkínálatát, a Discovery nem fikciós műsorait, valamint az Eurosport prémiumszolgáltatását. A Max lesz az egyetlen platform, ahol a 2024. évi XXXIII. Párizsi Olimpiai Játékok minden pillanatát élőben lehet látni.

A cég most e-mailben értesítette a felhasználókat arról, hogy mi is várható keddtől. Mint írták, a Maxhoz kapcsolódó számlázási és bejelentkezési adatok ugyanazok maradnak, mint az HBO Max esetében. Az hbomax.com oldalról automatikusan a max.com oldalra irányítják a nézőket. 

A profilok, a saját lista és az előzőleg megnézett tartalmak is átkerülnek a Maxra, így a felhasználó ott folytathatja a streamelést, ahol abbahagyta. A Max 2 alapcsomaggal és a bármelyik csomaghoz választható Sport bővítménnyel indul. Megjegyezték, hogy minden HBO Max-előfizetőnek automatikusan jár a Max.

Standard csomag: 2790 forint/hó vagy 27 900 forint/év

  • A felhasználók egyszerre két eszközön streamelhetnek tartalmat.
  • A tartalom Full HD felbontásban lesz elérhető.
  • Ebben a csomagban maximum 30 letöltésre lesz lehetőség a tartalom offline nézéséhez.

Prémiumcsomag: 3890 forint/hó vagy 38 900 forint/év

  • A felhasználók egyszerre négy eszközön streamelhetnek tartalmat.
  • A tartalom elérhető lesz Full HD vagy 4K felbontásban, illetve Dolby Atmos hanggal, ahol ez rendelkezésre áll.
  • Ebben a csomagban lehetőség nyílik maximum 100 letöltésre a tartalom offline megtekintéséhez.

Sport bővítmény bármelyikhez hozzáadható: havi 1200 forint

  • Az Eurosport 1 és Eurosport 2 műsorát lehet streamelni.
  • Többek között kerékpár és tenisz élőben.

A Max mobiltelefonon, táblagépen, számítógépen, tévékészüléken, streamlejátszókon, set-top boxokon és játékkonzolokon lesz elérhető.

(Borítókép: Casey Bloys, az HBO és a Max Content elnök-vezérigazgatója beszél a Warner Bros. Discovery Upfront 2024 rendezvényén a színpadon New Yorkban, 2024. május 15-én. Fotó: Kevin Mazur / Getty Images / Warner Bros. Discovery)