2024. június 18. 18:00
Törökország
Georgia
BVB Stadion Dortmund I. forduló
2024. június 18. 21:00
Portugália
Csehország

Távoltartási végzést kért nejével szemben Billy Ray Cyrus

2024.06.15. 10:56
A Cyrus családban egymást érik a nagyobbnál nagyobb belső viszályok és botrányok. Az már közismert, hogy egy ideje szétszakadt a család, aminek elsődleges oka a szülők válása, majd frissen talált új partnereik. Most Billy Ray Cyruson a reflektorfény, aki hét hónap házasság után nem csupán elválna újdonsült feleségétől, hanem távoltartási végzést is kért vele szemben.

Ahogy azt korábban összeszedtük, a Cyrus família idilli sztárcsaládból darázsfészekké vált az elmúlt években. Mára két táborra szakadtak, egy apai és egy anyai oldalra, amelyekk szinte beszélni sem hajlandók egymással. A helyzet többek közt a szülők válása, majd új párjaik és házasságaik miatt alakult ki.

Ezen a fronton Billy Ray Cyrus újabb nehézségbe ütközött. Alig hét hónapja voltak házasok feleségével, Firerose-zal, amikor májusban beadta a válókeresetet. Csalás vádja szerepelt a papírokon, amelyek a házasság valódiságát is megkérdőjelezték, de eddig nem volt egyértelmű, miért – noha szóbeszédek terjedtek arról, hogy az énekes újdonsült felesége félrelépett.

Hogy korábban pontosan mi történhetett, azt továbbra sem hozták nyilvánosságra a felek, most azonban a Daily Mail cikkéből kiderült, hogy az ifjú szőkeség – akivel Billy Ray Cyrus az életét összekötötte – a countrysztár elmondása alapján mintegy százezer dollárt (nagyjából 37 millió forintot) lovasított meg a férfi számlájáról – ráadásul mindezt már azután, hogy utóbbi beadta a válókeresetet.

A nő nagyjából két hét alatt 37-szer használta jogtalanul Cyrus bankkártyáját, holott az énekes azt állítja, soha nem adott erre engedélyt neki.

Hogy ez a jövőben ne történhessen meg újra, Billy Ray Cyrus ideiglenes távoltartási végzést kért neje ellen. Így próbálja megakadályozni, hogy a nő ne férhessen hozzá számlaadataihoz és hitelkártyáihoz, közben pedig eljárást kezdeményezett vele szemben. A vádakat mindazonáltal

Firerose tagadja, ráadásul azt állítja, Cyrus már akkor hozzáférhetővé tette számára hitelkártyáit, amikor összeköltöztek, és sosem határozott meg keretösszeget költéseinek.

Amikor a countrysztár benyújtotta a keresetet, arra kérte feleségét, hogy a lehető leghamarabb hagyja el otthonát. Mindazonáltal felajánlotta számára, hogy tíz napig naponta 500 dollárt (185 ezer forintot) fizet neki, hogy ideiglenesen meg tudjon szállni valahol, majd a következő hónapokban további 5000 dollárt (1 850 000 forint), hogy találjon magának egy megfelelő otthont. Ezt az énekes három hónapra, vagy a válás hivatalos kimondásáig vállalta.

A másik oldal

Közben anyai fronton is táplálja a Cyrus család a tüzet. Miley nemrég vallott arról, hogy ő ismertette meg édesanyját a marihuánával, amibe Tish Cyrus hamar bele is szeretett. Később, amikor egyszer az énekesnő egy slukkot próbált szívni abból, amit édesanyja, teljesen rosszul lett.

Olyan erős volt a fű, hogy három napig arra is képtelennek érezte magát, hogy volán mögé üljön. „Azt se tudtam, hogy én ki vagyok” – emlékezett vissza az énekesnő. Miley Cyrus azóta kerüli a marihuánát, amit édesanyja használ. Elmondása szerint annyira erős, amit szív,

hogy egy ízben még Wiz Khalifa is pánikrohamot kapott tőle.

Emellett a beszélgetésben szó esik Miley Cyrus és édesapja, Billy Ray Cyrus viszonyáról is. Az énekesnő azt mondta, hogy apjától nem csupán zenei tehetségét örökölte, hanem narcizmusát is.