Hat évad után lecserélték A Konyhafőnök egyik arcát

2024.08.14. 10:10
Az RTL A Konyhafőnök című műsorának tizenegyedik évada már Sárközi Ákos nélkül indul, ugyanis a csatorna egy másik szakmabelire cserélte őt a produkcióban. A hír váratlanul érte a séfet is.

Lecserélte az RTL Sárközi Ákost A Konyhafőnökben – írja a Blikk. A séf a műsor eddigi tíz évadából hatban zsűrizett: nyolc évvel ezelőtt, a negyedik évadban tűnt fel először (viszont utána az ötödikben nem szerepelt). A hatodik évadtól pedig Rácz Jenővel és Fördős Zével együtt alkottak egy összeszokott triót.

A lap információi szerint a napokban kezdődött meg a produkció forgatása,

de Sárközi Ákos ott már nem volt jelen. 

Az egyik stábtag elmondta, hogy a Michelin-csillagos séf helyét egy másik nagynevű séf veszi át. Azt is megjegyezte, hogy Sárközi Ákos nem önszántából távozott a műsorból, hiszen nagyon szerette és szívvel-lélekkel csinálta, és egészen néhány héttel ezelőttig úgy tudta, hogy a mostani évadban is számolnak vele.

 A produkció azonban végül máshogy döntött, ami érzékenyen érintette és teljesen váratlanul érte Sárközit

– mondta a stábtag.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy ki veszi át Sárközi Ákos helyét, de a Blikk szerint az ország három legjobb séfje között tartják számon. Az RTL marketing- és kommunikációs igazgatósága megkeresésükre azt írta, hogy „műsorainkkal kapcsolatban időben fogjuk tájékoztatni a nézőket és a sajtó képviselőit egyaránt”.

Egy másik RTL-es műsorban viszont szerepel Sárközi Ákos

Még július elején írtunk arról is, hogy a séf a Sztárbox egyik versenyzője lesz. Sárközi Ákos később azt mondta: korábban sosem bokszolt, ez lesz az első találkozása ezzel a sportággal.