Kiderült, mikor tér vissza a Megasztár

2024.09.03. 14:17
Szeptember 22-én kerül a TV2 képernyőjére a Megasztár első adása, amelynek legutóbbi évada 12 évvel ezelőtt volt látható a tévében.

Ahogy arról a korábbiakban már beszámoltunk, a TV2 egy régi formátumát hozza vissza a képernyőre idén, a Megasztárt, ahonnan több énekes karrierje indult.

A műsorból ismerhettük meg például Tóth Gabit, Tóth Verát, Gáspár Lacit, Kökény Attilát, Rúzsa Magdit, Molnár Ferenc Caramelt, Király Viktort, Tolvai Renit és Radics Gigit is – utóbbi nyerte meg a műsor legutóbbi évadát. Mint az már kiderült, a korábbi versenyzők közül ketten zsűritagként térnek vissza idén. Az ötfős csapatot ugyanis Rúzsa Magdi, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabolcs alkotják.

2024-ben a Megasztár legendája újraéled, mi pedig arra törekedtünk, hogy a lehető legrátermettebb, legméltóbb zsűrit ültessük egy asztalhoz. Úgy vélem, erre az ötfős csapatra igazán büszkék lehetünk. Nagy várakozással tekintünk a Megasztárra, amiben a zsűrinek kulcsszerepe van

– nyilatkozta korábban Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Azt ugyanakkor eddig nem lehetett tudni, hogy pontosan mikor tűzi műsorra a Megasztár első adását a csatorna. A TV2 legutóbbi sajtóközleménye szerint

ez az időpont szeptember 22-re fog esni, amikor is 19 óra 30 perctől követhetik nyomon a nézők az első adást.

Mint ismert, 2024 Megasztárjának győztesére a hírnév mellett minden idők legnagyobb tehetségkutatós nyereménye vár, ami nem más mint 40 millió forint főnyeremény, plusz dalfelvétel a legendás Paramount Recording Studiosban, Los Angelesben. és egy videóklip-forgatás.