Eltűnt az Instagramról Noszály Sándor profilja

2024.10.15. 17:34
Csupán egy hibaüzenettel találhatja szembe magát az, aki szeretné megtekinteni Noszály Sándor Instagram-oldalát: „Ez az oldal nem érhető el.” Az egykori sportoló azután törölte fiókját, hogy az elmúlt napokban aggasztó hírek kaptak szárnyra róla.

„Sajnáljuk, ez az oldal nem érhető el” – közli az Instagram, amikor meg akarjuk látogatni Noszály Sándor oldalát. A közösségimédia-óriás szerint ez azért fordulhat elő, mert hibás a hivatkozás, vagy az oldalt eltávolították.

Míg a volt teniszező az elmúlt napokban még sorra posztolta bizarrabbnál bizarrabb videóit és üzeneteit a keresett profilról, mostanra, úgy tűnik, Noszály Sándor profilja eltűnt az Instagramról.

Ahogy arról az Index is beszámolt korábban, Noszály Sándor az elmúlt napokban meglehetősen furcsa videókat és szöveges üzeneteket osztott meg a közösségi oldalán. A barátai közül sokan elkezdtek aggódni érte, és a kommentszekcióban próbálták felhívni a figyelmet rá, hogy az egykori sportolónak segítségre lenne szüksége.

A történtek annak fényében különösen aggasztóak, hogy a volt teniszező jelenleg is versenyben van az RTL Sztárbox című műsorában.

A kereskedelmi csatorna az Index megkeresésére elmondta, hogy ők is figyelemmel kísérik Noszály Sándor videóit. „Mivel az Egyesült Államokban tartózkodik, a kapcsolattartás is ennek megfelelően vagy éppen nemegyszer nehézkesen lehetséges csak, de információink szerint a héten hazatér” – közölte az RTL sajtóosztálya.

Eközben a Blikk arról írt, hogy a tengerentúlon tartózkodó Noszályt a napokban a rendőrség is őrizetbe vette, ám nem sokkal később elengedték. Az aggasztó üzenetekre egyébként ő maga is reagált. Azt mondta, csak bohóckodott, ne aggódjanak érte, mert jól van. Annyit hozzátett, hogy sokan nem tudják, milyen a nagy képernyő.

Megszólalt a férfi barátja, Vajtó Lajos is, aki elmondta, hogy a közvetlen környezetében mindenki próbál segíteni Noszály Sándoron, valamint azt is hozzátette, hogy bár lehet, hogy hihetetlen, de nem kábítószer-problémáról van szó. „Érthetetlen, ijesztő és sajnálatos, amit most látok. Két hete a bokszringben találkoztunk, ott még semmi furcsát nem tapasztaltam rajta. [...] Egyszerűen nem jutok szóhoz, és nem is kívánok többet mondani erről” – fejtette ki Vajtó Lajos.