Most kiderülnek Matolcsy féltett titkai

2014.03.12. 12:31

Kik, miért és hogyan támadták meg Magyarországot? Hogyan cselezte ki Matolcsy György a ravaszkodó spekulánsokat? Hogyan rakta össze öt perc alatt egy papírfecnin a költségvetést? Milyen barátokat és ellenségeket szerzett Brüsszelben? Mért tört össze Simor András egy poharat a Parlamentben? Minden kiderül Wiedermann Helga most megjelent Sakk és Póker című könyvéből, amelynek elolvasását percről percre tudósítjuk.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ez nem eldöntött kérdés, ugyanakkor bármi előfordulhat.

    Érdemes ilyenkor megnyitni az egyik leghasznosabb oldalt, a Gyakorikérdések.hu-t. Itt is van egy vonatkozó kérdés:

    Idegen lények (Reptoidok) irányítják a világot?

    Haggard, a gyakorikérdések.hu szakértője ezt válaszolta:

    Ezek a gyíkemberek nem idegen eredetű lények hanem földi eredetűek. Állítólag néhány dinoszaurusz faj túlélte a 65 millió évvel ezelőtti kihalási hullámot, s azok közül egy-kettő továbbfejlődött, és elérte az intelligens formát. Az intelligens dinoszauruszok ( reptoidok / gyíkemberek ) valami hatására kimenekültek az űrbe, és most azon vannak, hogy visszaszerezzék a bolygót. S ezt meg a bankárok árnyékkormányzásával akarják megvalósítani.

    Szerintem ha a bankárok, Bilderbergerek, IMF-esek és cionisták hatalmáról beszélsz, akkor nem fognak lehurrogni, az emberek egy része el fogja fogadni az árnyékkormány létét.

    A cionista háttérkormány, a bankárok és a hatalmi elit ármánykodása valóság és tény. De a reptoidos dolog eléggé kérdéses, bizonyíthatatlan.

    (toplessrobot.com)

  • Megannyi kérdés vetődik még fel. Vajon honnan üzenhettek neki? Csak nem a felsőbb körökből érkezett az ukáz? Ettől a videótól mindenesetre nem leszünk nyugodtabbak.

  • A boldognapot.hu online ezoterikus magazin például összegyűjtött tíz (10) megbotránkoztató titkot a szabadkőművesekről. A 9. szerint titkos kézfogásuk van, a 8. szerint pedig számos titkos jelszavuk. Ha 9-ből kivonunk 8-at, pont 1-et kapunk. Az egyes pont pedig: "A szabadkőművesek kulcsszerepet töltenek be az űrkutatásokban." Eddig nyugodt volt? Itt az ideje aggódni egy kicsit! Nincsenek véletlen összefüggések ugyanis!

  • A Bilderberg-csoport ülésére sem. De mit érdemes tudni erről a titkos társaságról?

    A csoport a világ hozzávetőleg 130 nagyon befolyásos emberét tömöríti, a politika, a gazdaság és a média világából. Tagságot csak meghívással lehet szerezni. Évente egyszer találkoznak Európa valamelyik luxus-szállodájában, illetve minden negyedik évben Észak-Amerikában.

    A találkozók nem nyilvánosak, ami  összeesküvés-elméletek tömkelegének ad táptalajt. Két éve a jobbikos Gyöngyösi Márton számon is kérte Martonyi Jánoson, hogy miért ment el a 2008-as ülésre. Martonyi erre azt tanácsolta a külügyi bizottság tagjainak, hogy ha hasonló nemzetközi ülésekre hívnák meg őket, akkor menjenek el, és ott képviseljék a magyar érdekeket.

  • Daniel Estulin 2005-ös, a Bilderberg csoport igazi története című monográfiájában veszi sorra a háttérhatalom céljait. A könyv szerint ezek a következőek:

    • egységes globális értékrend kialakítása
    • a világ népességének centralizált igazgatása agykontroll segítségével
    • új világrend kialakítása, amelyben nincs középosztály, csak urak és szolgálók
    • növekedés nélküli társadalom, ahol nincs prosperitás vagy haladás, csak egyre nagyobb hatalom és vagyon az eliteknek
    • folyamatos háború és kreált gazdasági válságok az oktatás abszolút kontrollja a közgondolkodás befolyásolása és a vezetők előválasztása érdekében
    • a WTO és a NAFTA globálissá tétele
    • A NATO világhadsereggé tétele
    • globális jogrendszer kialakítása
    • globális jóléti állam létrehozása, amelyben az engedelmes szolgákat díjazzák, a lázadókat pedig üldözik

    A szerző:

  • Amíg Matolcsyék a Nemzetgazdasági Minisztérium eldugott szobáiban munkálkodtak, mások is munkálkodtak, és ők is igyekeztek megőrizni az inkognitójukat.

    Bogár László 2008-as Hálózatok Világuralma című művében arról ír, hogy világot átfedő és uralomban tartó hálózatoknak három talapzata van: a kényszerítő, a fegyelmező és az értelmező hatalom. A kényszerítő hatalmat, kissé leegyszerűsítve, a transznacionális, multinacionális vállalatok gazdaságinak látszó intézményi-hálózata jelenti.

     (thesun.co.uk)

    A globalitás hatalmi intézményi rendszerének másik fő eleme a fegyelmező hatalmak világa. Az IMF, a Világbank, a WTO, a hitelminősítő intézetek, illetve auditáló óriáscégek képezik annak részeit. A hatalom harmadik intézménye a globális média rendszer. A fő feladata, hogy létrehozza, illetve folyamatosan üzemeltesse azt az értelmezési keretet és fogalom-készletet, amely a globalitás hatalmi rendjét, mint természeti törvényt tünteti fel.

    A három intézményi pillér finom hangolását végzik azok a hálózatok (Trilaterális Bizottság, Bilderberg Csoport stb.), amelyek a globalitás lét-módjának hatalmi berendezkedését az üzemeltetés szintjén is zökkenőmentessé teszik.

  • az amerikai elnök közvetlen közelében.

    Nincsenek véletlenek.

  • Napjaink új világrendjében az a tendencia bontakozik ki, hogy a demokratikusan választott intézmények hatáskör nélkülivé válnak, a tényleges döntéseket pedig a nem választott, a háttérhatalommal együttműködő szabadkőműves, vagy szabadkőműves befolyás alatt álló személyek, zárt társaságok tagjai hozzák.

    – írja Drábik János "A háttérhatalom új világrendje" című művében.

    Drábik szerint:

    Ez a helyzet hosszú történelmi folyamat eredménye. Utalunk rá, hogy például Napóleon csaknem valamennyi marsallja, és a vele szemben álló hadseregek katonai vezetőinek a többsége is szabadkőműves volt. De szabadkőműves volt Dél-Amerika számos történelmi személyisége, mint például San Martin, Simon Bolivar, Porfirio Diaz. Mexikó talán az egyetlen ország a földön, amelyben a szabadkőművesség 1917 óta nyíltan gyakorolja a politikai hatalmat.

    - írja a szakértő.

  • Richard Hoolbrooke, a 90-es évek egyik legbefolyásosabb diplomatája korábban úgy nyilatkozott lapunknak az eseményről, hogy 

    nincs benne semmi különös. Amerikaiak és európaiak jönnek el, két napig ülnek és beszélgetnek. Soha nem hoznak döntést semmiről és egy csomó mindenben nem értenek egyet. Viccesen azt mondanám, hogy közel sem olyan fontosak, mint amennyire magukat képzelik. És természetesen egyáltalán nem olyan fontosak, mint ahogy azt az összeesküvés-elméletek kedvelői gondolják. Ha eljönne egy Bilderberg-találkozóra, nagyon unatkozna. Semmi drámai nem történne. 2007-ben Isztambulban volt a találkozó, és a török EU-csatlakozásról, az energetikai helyzetről és a csúcstechnológia jövőjéről volt szó. Eljöttek a Google vezetői, néhány nagyon híres fejes az iparágból, szó volt még Irakról, az AIDS-ről, ilyenek. Egyik vita követte a másikat, aztán mindenki hazament.

    Ugyanakkor nem minden az aminek látszik. Hoolbrooke delíriumos visszaemlékezései mellé érdemes elolvasni Drábik János "A Bilderberg-csoport világállamot akar" című írását, amely a Leleplező magazinban jelent meg.

    (12160.info)

    • Tony Blair először 1993-ban vett részt a Bilderberg rendezvényen. 1994-ben pártvezér, 1997-ben miniszterelnök lett.
    • George Robertson 1998-ban volt ott, és 1999-ben NATO főtitkár lett.
    • Romano Prodi 1999-ben vett részt a találkozón, és még ebben az évben az EU elnöke lett.
    • A 2004. évi Bilderberg-ülés után két „bilderberges” került magas pozícióba. Barroso, korábbi miniszterelnök az EU Bizottság elnöke, Sócrates pedig miniszterelnök lett.
    • A világ legnagyobb katonai szervezete, a „Világhadsereg”, a NATO vezetői mind „bilderbergesek”.

    Ezek után a kérdés az: hol is döntöttek és döntenek valójában Irakról, Koszovóról, Szerbiáról és Afganisztánról!

    (Csath Magdolna: A Bilderberg-csoport igaz története)

  • Az Eseményt az Újraértékelés fogja követni.

    Az ujvilagtudat.blogspot.hu posztja szerint így kezdődik majd az Esemény:

    Amikor már kellőképp nagy nyomás nehezedik a Federal Reserve-re, rá lesz kényszerítve, hogy visszafizesse az adósságot, amivel az embereknek tartozik tisztességtelen és törvénytelen cselekedetei okán.

    Mivel a Federal Reserve-nek nincs pénze, amivel visszafizethetné ezt az adósságot, csődöt fog jelenteni. Ez láncreakciót indít el a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS), Nemzetközi Pénzügyi Alap (IMF), Világbank (WB) körében, és világszinten az összes központi bank is csődöt fog jelenteni.

    Ha az Újraértékelésről akar olvasni, kattintson ide.

  • Még ebben a percről percrében is lehetnek olyanok, akik magukat szakértőnek kiadva igyekeznek majd elhitetni velünk, hogy a bankároknak sincs korlátlan hatalma. Ők a globaloböllérek hazugsággépezetének szolgái, szabadidejükben hazugságokat terjesztenek, mikor épp nem gazdáik luxusterráriumát tisztogatják.

    (jlnavarro.blogspot.hu)

    Drábik János a Leleplezőben így ír erről a jelenségről:

    Bármilyen meglepő is, a kapitalizmus és a szocializmus a legfontosabb jegyeit tekintve egy és ugyanaz a monopolista rendszer. A Wall Street urai és a szocialista forradalmárok közötti kibékíthetetlen ellentét sohasem volt több puszta mítosznál. A Wall Street pénzmonopolistái kezdettől segítették az állammonopolista bolsevikokat. Hiszen a szupergazdag fináncoligarchia ugyanúgy egy elit uralmát akarta, mint a hatalomra törő bolsevikok.

    A történelem tanúsága szerint a szocializmus mindenütt egy monopolhelyzetű elit uralmának bizonyult, tehát mindössze annyiról volt szó, hogy a privátszocialisták segítséget nyújtottak államszocialista társaik történelmi kísérletéhez. Százharminc évi próbálkozás után a Wall Street nemzetközi bankárainak 1913-ban sikerült magántulajdonba venniük az USA pénzügyi rendszerét, majd pedig erre támaszkodva kiterjeszteni ellenőrzésüket Amerika gazdasági és politikai életére is. Ezzel monopolista, azaz szocialista útra terelték a hatalmas országot.

  • Tavaly az Index is megkérdezte az olvasóit arról, hogy szerintük mi fog történni az éppen esedékes Bilderberg-találkozón.

    A nem reprezentatív felmérés alapján a magyar ügyek külső machinációja csak második helyre futott be: kicsit több mint 2000 olvasó gondolta úgy, hogy a titkos csoport a magyar sikertörténet kigáncsolásán dolgozik, így tudott 4000 feletti vokssal révbe érni a "A pénzuralmi bankárvilágrend nevében eldöntik, hogy hogyan folytatódjon a válság" opció.

    A harmadik legnépszerűbb válaszon viszont már a hazugsággépezet nyomait lehet felfedezni: olyan olvasóink is vannak, akik szerint a csoport tagjai csak teáznak, beszélgetnek és ismerkednek. A dobogóról épphogy lecsúszott Kanada korábbi védelmi miniszterének gyanakvása, miszerint idegenek járnak közöttünk: közel 800 olvasónk szerint próbálja földönkívüli technológiával zavarni a háttérhatalom az emberiség öntudatra ébredését.

  • Azt írja "totális hülyeség". Már csak arra lennék kíváncsi, hogy éppen melyik gazdája ugrasztotta, hogy nyomja egy kicsit a propagandát.

  • Az Alcyon Plejádok "ALCYON PLEJÁDOK 9. Az elit összeomlása és a Bilderberg-csoport, NWO és a fényes lények megmentő akciója" című ismeretterjesztő Youtube-videója a következőképpen magyarázta ki önmagát:

    Az Új Világrend (NWO "hatalmi visszaéléseinek" vizsgálatát folytatva szeretnénk kifejteni, hogy mi történik "a monarchiákkal" amelyekről, úgy tűnik, hogy szintén nem "jó úton haladnak". Például, Beatrix, királynő úgy döntött, hogy "elhagyja a trónját". Ne felejtsük el, hogy Beatrix királynő "egy náci SS hivatalnok lánya", aki a "Bilderberg Klubot" alapította mely találkozóinak a királynő máig is "rendszeres résztvevője". Ezenfelül, "a világot irányító klub tiszteletbeli tagja", és David Rockefellerrel együtt, a találkozóik szervezője".

    Most pedig jöjjön, aminek jönnie kell:

  • Érdekes történetről emlékezik meg Csath Magdolna, Pongrátz Gergely-érdemkeresztes közgazdász. 1996-ban ugyanis a Bilderberg-csoport találkozója Torontóban volt, ahol viszont váratlan dolog történt: kiszivárgott, hogy a csoport fel akarja osztani Kanadát. A terv szerint Quebec tartomány elszakadt volna, és Kanada maradéka az USA-hoz csatlakozott volna.

    (benpadiah.com)

    A média ezt Csath szerint viszont csúnyán elhallgatta, mivel a a médiabirodalom döntő hányada a Bilderberg csoport tagjainak tulajdona. A terv viszont valahogy kiszivárgott az egyik legnagyobb kanadai újsághoz, a Toronto Starhoz. A kanadaiak pedig Csath szerint kemény emberek, ezért "az egyszerű dolgozók, írók, kiadók, újságírók, sőt rádió- és TV riporterek is fittyet hányva annak, hogy kinek a tulajdonában vannak a lapok, a TV és rádió csatornák, világgá kürtölték az igazságot, amit azután az emberek nagyon hamar és széles körben ismertek meg".

    Így akadályozták meg a gyíkok Bilderberg-csoport támadását.

Vissza az összes bejegyzéshez