Grúz és albán járatokat törölt a Wizz Air

2020.03.21. 12:51

Két újabb célpontba tartó járatait törölte időszakosan a Wizz Air, áll a légitársaság március 21-i közleményében:

  • március 21. és április 20. között Budapest és Kutaiszi,
  • valamint március 23. és április 3. között Budapest és Tirana

között nem indulnak új járatok a grúz (georgiai), illetve az albán kormány új, a koronavírus-járvány lassítása érdekében hozott intézkedései kapcsán.

A törölt járatokra foglalással rendelkező utasokat a légitársaság a lehető legkorábbi időpontban automatikusan tájékoztatja a törlésekről, ha jegyüket a Wizz Air honlapján, vagy a légitársaság mobilalkalmazásában vásárolták meg. Az érintett utasok WIZZ számlájára automatikusan jóváírjuk a viteldíj összegének 120 százalékát, amelyet 24 hónapon belül használhatnak fel a Wizz Air termékeinek és szolgáltatásainak megvásárlására

– áll a cég közleményében.

Az utasok kérhetik a viteldíj visszatérítését is, amely azonban némileg hosszabb időt vesz igénybe. A bankszámlára vagy bankkártyára való visszautalás lépéseiről külön emailben küld tájékoztatást a légitársaság. Az utóbbi opciót választók az eredeti viteldíj 100 százalékát kapják vissza.

A légitársaság azt kéri, hogy azon utasok, akik utazási irodán vagy online utazási irodán keresztül vásárolták jegyüket, lépjenek kapcsolatba azzal az utazási irodával, ahol a jegyüket megvásárolták, hogy tájékozódjanak a lehetőségeikről.

A Wizz Air vezérigazgatójával, Váradi Józseffel egy hete interjúztunk a járvány kapcsán, itt elolvashatja, hogyan látja Váradi a helyzetet.

Durva influenza vagy veszélyes világjárvány?

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik,
És vannak, akik az Indexet olvassák!
Támogasd te is a független újságírást, hogy ebben a nehéz helyzetben is tovább dolgozhassunk! Kattints ide!  • Hírek
  • Bankszámla