Gattyán György egymilliárd forintot ad fiatal vállalkozóknak

2023.08.22. 11:07
Egymilliárd forintos kezdőalappal indít vállalkozói akadémiát a Docler cégcsoport alapító tulajdonosa. Az egyik leggazdagabb magyar által indított program célja, hogy olyan sikeres vállalkozások jöhessenek létre, amelyek felpörgetik a magyar gazdaság motorját.

Az egymilliárd forint az újító jellegű ötletek, az innováció iránti elkötelezettség, a progresszív gondolkodás fundamentuma, és ebben olyan innovátorok, feltalálók részesülhetnek, akik elvégzik a Magyar Vállalkozói Akadémia alap-, közép- és mesterképzését, és konkrét terveket készítenek vállalkozásuk megvalósítására, de nem rendelkeznek az ahhoz szükséges anyagi forrással – írja a frisshirek.hu.

A SIKERES VIZSGÁT TETT HALLGATÓK PÁLYÁZHATNAK AZ AKADÉMIA STARTUP INKUBÁTOR BEFEKTETÉSI PROGRAMJÁN KERESZTÜL VÁLLALKOZÁSONKÉNT AKÁR SZÁZMILLIÓ FORINT TŐKÉRE IS.

A milliárdos tulajdonában álló portál szerint Gattyán György életútja is inspiratív lehet az akadémián részt vevőknek

Bojár Gábor és Gattyán György is az oktatók között

A vállalkozói akadémia oktatási modelljéről azt írják, hogy nem a hagyományos oktatási rendszerben elsajátítható gazdaságtudományi tananyagra épül, hanem modern keretek között, a napjainkban már elismert sikereket elért vállalkozók és szakértők valós tapasztalatain keresztül lehessen a leghatékonyabban véghez vinni.

Az akadémia előadója lesz Bojár Gábor, a Graphisoft alapítója, Heller Gábor, a Bónusz Brigád társalapítója, Vízy András kommunikációs szakember, korábbi műsorvezető, valamint Tóth Máté, ismertebb nevén Tibi atya. 

Gattyán György és Huszár Viktor alapítók is részt vesznek az oktatásban.

A Magyar Vállalkozói Akadémia azt szeretné, ha olyan Hungarikumok születnének, amelyekre idővel az egész világ büszke lehet, és nem utolsósorban erkölcsi és anyagi hasznot is hoznak Magyarországnak.