Bejelentette a Magyarországra érkező Primark, hogy mikor nyitják meg az első boltjukat

2023.09.15. 14:57
A jövő évben várhatóan megnyitja első boltját a népszerű nemzetközi üzletlánc, a Primark. A vállalat közleményében azt írták, hogy a sajtóban pontatlan dátumok jelentek meg az üzletnyitás időpontjáról, ezért szerették volna tisztázni a dolgot.

Pár hónapja derült ki, hogy a népszerű nemzetközi üzletlánc (amelyet a magyarok előszeretettel látogatnak külföldön, például Bécsben is) Magyarországra érkezik.

A Primark pénteken egy sajtóközleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy mikor nyithatják meg az első üzletüket az országban. A közleményben először leszögezték, hogy „az elmúlt időszakban pontatlan dátumok jelentek meg a sajtóban a budapesti Primark üzlet nyitásával kapcsolatban”. 

A fenti mondatot az magyarázza, hogy az áruházláncról szóló, az utóbbi hetekben megjelent egyes hírekben arról írtak bizonyos sajtótermékek, hogy az első üzletet már idén szeptember 16-24. közt megnyithatják, ezt cáfolta most érdemben a cég. Hozzátették azt is, hogy az idei évben már biztos nem nyílik meg az üzlet.

A Primark első magyarországi üzlete a város egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, az Arena Mallban lesz, és várhatóan 2024-ben nyílik majd meg, melynek hivatalos dátumát a vállalat a későbbiekben teszi közzé. A Primark örömmel fogadja a vásárlóközönség érdeklődését a közelgő magyarországi indulással kapcsolatban

– írták. 

Közölték azt is, hogy az új budapesti üzlet „a legújabb divattrendek és a mindennapok során használt alapvető cikkek Primarktól megszokott egyedi, kedvező árú választékával várja majd vásárlóit, kiemelkedő stílusú női, férfi és gyerekruházattal, valamint a szépségápolás, a háztartási cikkek és a kiegészítők terén”.

„Az áruház kínálatában megtalálható lesz számos licenctermék, így az NBA és a Disney nevével jegyzett áruk, valamint a Primark folyamatosan növekvő Primark Cares almárkája, amely az áruházlánc törekvésének megfelelően megfizethetőbbé teszi mindenki számára a fenntarthatóbb divatot” – zárták a közleményt.

A Primark érkezéséről szóló első hírek után az is kiderült, hogy a Magyarországon még nem jegyzett márkaüzletek közül melyeket látnának még szívesen a magyarok.