Új gyárigazgató érkezik a Continental egyik üzemének élére

2023.10.02. 21:11
A Continental-csoporthoz tartozó, váci ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. gyárigazgatói posztját az eddigi minőségirányítási vezető, Győrffy Sándor tölti be – közölte a Continental-csoport.

A közleményben hozzátették: Győrffy Sándor október 1-jén vette át a posztot Purgel Csabától, aki több mint 16 év után, nemzetközi pozíciót betöltve, regionális vezetőként folytatja pályafutását a vállalatcsoporton belül augusztus 1-jétől. 

Győrffy Sándor 2010-ben csatlakozott a Continental veszprémi gyárához, ahol minőségbiztosítási területen, 2019-től pedig a váci Continental minőségirányítási vezetőjeként dolgozott.

A váci telephely 1999-ben kezdte meg a termelést, és az elmúlt évek technológiai fejlesztéseinek köszönhetően folyamatosan bővítette palettáját: az üzemanyagtömlők mellett műanyag és fémtermékek előállításával is kiegészült, így Vác és a térség egyik meghatározó munkáltatójává vált. 

A Continental-cégcsoport Magyarországon 8 városban:

Budapesten, Budaörsön, Debrecenben, Makón, Nyíregyházán, Szegeden, Veszprémben és Vácon van jelen. körülbelül 8000 munkavállalót foglalkoztat.  

Az elérhető cégadatok szerint a ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. nettó árbevétele 2022-ben 60,37 milliárd forint, egy évvel korábban 59,86 milliárd forint volt. A társaság tavaly 6,07 milliárd forint, 2021-ben pedig 439,19 millió forint veszteséggel zárt – számolt be az MTI.   • Hírek
  • Babaváró hitel