2018.07.10. 16:51 Módosítva: 2018.08.01. 12:00
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Újságolvasó alkalmazásunk kiváló terepe a felhasználókból ösztönös interakciót kiváltó rich media hirdetési megoldásainknak. Varázslatosan érdekes in-app hirdetéseink nem tolakodnak, kéretlenül nem csinálnak semmit, egyszerűen csak élmény velük találkozni. Ebben a cikkben minden kiderül a Adaptive Ad hirdetésről, megnézheti működés közben, sőt feltöltheti saját kampányát is, hogy gyönyörködjön benne.

Ezzel a hirdetéssel olyan cikkoldalakon találkozik a felhasználó, amilyet most éppen ön is olvas. A cikkben haladva a hirdetés elegánsan tűnik elő a szöveg alól, majd a megfelelő pillanatban, anélkül, hogy önt irritálná, egyszer csak középre pozicionálja magát. Ahogy tovább olvas, ugyanolyan elegánsan tűnik el a szöveg alatt, ahogyan jött.

Felfelé gördítve ugyanezzel a mozgással találkozik, csak éppen minden fordítva történik.

Nézze meg a sajátját!

Az Adaptive Ad hirdetéshez elég egy 480x654 pixel méretű statikus képet gyártania, ami Androidon és iOS-en is remekül mutat majd. Ezt akár most is megnézheti a saját szemével, ha hirdetése zóna azonosítóját ebben a cikkben a jobb felső sarokba tappintva felugró ablakba pötyögi. A zóna azonosítót adszerver ügyosztályunktól kapta meg, ha nem, kérje!

Tudnivalók és specifikáció

Méret: 480x654 pixel statikus kép, maximum 120 KB.

Leírás: az Index alkalmazások (iOS, Android) kiadványaiban megjelenő, cikkoldali rich media megoldás, amely lefelé görgetéskor automatikusan középre pozicionálja magát.

Működés: Fixen elhelyezett hirdetés, cikkoldalanként egy felhasználónak egy alkalommal lejátszódó működéssel.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.