Index
Ha ide kattint, az Index lesz böngészõjének nyitóoldala
      okos kereső
segítség
Celebek, Utazás, Könyv, Cinematrix, Velvet Plaza, Ongo, Larkinor, CSÜTÖRTÖK, Ingatlan, Quart, Hozam Plaza, Idõjárás, 24 óra


Önök a Index karácsonyi gagyimellékletét olvassa itten. Talán ismerik a kollektív elmebetegségnek azt a különös és igen kellemetlen formáját, amikor mindenre elszánt újságszerkesztők úgynevezett karácsonyi melléklettel traktálják az áruházi harcokban lefáradt dolgozót.

Nos, az Index, drága emberek, nem menne bele ebbe a kereskedelmileg nyálaskodós szakrálizébe, hanem kíméletlen mikrorealizmussal és megfelelően pongyolán dolgozza föl a témát, amely nem más, mint a vásárlási őrület. Tessenek tehát ész nélkül beszerezni, az alábbiakat pedig ignorálni, simán!


Olcsó játék fiúgyerekeknek

Kína megajándékozta a világot az eddigi legkisebb távirányítós autóval, amely akár a moncsicsi és a tamagocsi nyomába is eredhet. Kiabáld te is: Sheng-Qui-Wei! (Sheng-Qui-Wei!)

Farka van a Jézuskának

Az Index kiderítette: a mai gyerekek éppúgy hisznek Jézuska és Mikulás létezésében, mint a múlt században vagy még korábban élt gyermekek. (A Jézuska egy mókusféle!)

Milyen halat főzzünk karácsonyra?

Nem kis bátorság kell ahhoz, hogy eldöntsük: alaplével vagy anélkül főzzük az elkerülhetetlen karácsonyi halászlét. (Főzzük meg a halat!)

Könyves bugyorteszt

Hova igyekezzen Ön, ha vonzódik a svédesen masszív és kilátástalan belső vívódáshoz? Kutasson ajándékért könyvesboltban! ( Mikrorealista szemrevételezés!)

Mit vegyek a...?

Még van néhány napunk arra, hogy pótoljuk, amit az elmúlt hetekben elmúlasztottunk. Vegyünk elő egy papírlapot, és írjuk föl mindazoknak a nevét, akiket szeretnénk megajándékozni. (Minden ami jó!)

Díszítse fel az ünnepi asztalt is!

Impozáns megjelenést kölcsönöz asztalának, ha különbözo anyagokat, szalagokat fektet a teritőre díszként. (KATT!)

Szadista szék, kőbuddha, lézerkard

A munkahelyi sikerekért felelős 1700 forintos vízilótól az 53750 forintos férfi szobainason át a 4 millió 150 ezres trónig. ( Klikkeljen! )

Vörösmarty tér: tele a kamra

A Vörösmarty téri karácsonyi vásár nem a kocsordi búcsú. A standokon kiállított áruk zsűrizését a Népművészeti Egyesületek Szövetsége végzi, a töki vályogkemencében kenyérlángost sütnek (bármit is jelentsen ez), a gyerekeknek kézműves foglalkozást tartanak. (És még mi minden!)

Kistehén: nem leszek karácsonyi dísz a fán

A fejhangon kántáló sárga állat legújabb filmjében is a rövid, dekonstruált nyelvi szerkezetek repetitív mintázata mellett száll síkra. (Erre tessék!)

A mikulás is ember

Látta már azt a képet, amin Till Attila orális szex céljából egy csokimikulást kínál fel Cicciolinának? (Klikk, klikk, klikk!)

Vásároljon Ön digicames cuccokat! (Exponáljon tovább!)
Vásároljon Ön egy Sony mobilot! (Kattintjon a folytatáshoz!)
Vásároljon Ön egy Nokia Communicator mobilot! (Klikkeljen tovább!)
Nézze meg Ön milyen PC-t vehetne nem akciósan! (Folytasson a kattintáshoz!)
Vásároljon Ön egy szappantartót kamerával! (Klikkeljen folytasson!)


Miért mutogatnak nekünk minden évben köldökig lógó szakállt és meggypiros fetisiszta jelmezt viselő idős férfiakat, mikor az ijesztő? Miért mászkálnak ilyenek az utcán és miért foglalnak el minden értékes felületet kedvenc olvasmányainkban, az áruházi prospektusokban és a kártyanaptárakon?

Válaszolni úgysem tud Ön, hát álljon bosszút! Küldje be nekünk a legfelháborítóbb Mikulás/Télapó/Gyedmaróz-ábrázolást, amit csak ismer. Ne habozzon, ha szembetalálkozik egy nevetséges jelmezt és szánalmas szőrzetet viselő fickóval: fotózza le, vágja ki, szkennelje be, aztán küldje el nekünk! Vigyázzon: ha a fickóra illik a leírás, de a ruhája nem piros, akkor szociológusról van szó, ezért hagyja békén!

A bosszú első lépése, hogy a legjobb képeket leközöljük. A legeslegjobb képek beküldői között pedig egyéves Index-előfizetéseket, illetve fődíjként egy eredeti kocsordi kulcstartót sorsolunk ki, rajta a nyírségi település nevezetességeinek fényképével.Fotó: Bödő Viktória


Mit igyon a mihez Ön? - Karácsonyi borturné

Használati utasítás karácsonyhoz

Lalit lelőtte a bajor róka

Olcsón, fantáziátlanul

Cukorszemle! Zselé, kókusz, sztaniolh i r d e t é s


Impresszum | Hirdetési árak
© 2001 Index.hu Rt