Koronavírus adatok

2022. jan. 20.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ágnes
-5 °C
2 °C

Beszüntették a Putyin válását megszellőztető lapot

2008.04.21. 16:47
A lap a múlt héten számolt be arról, a leköszönő orosz elnök egy 24 éves tornász-modellt vesz feleségül. A tulajdonos koncepcióváltással indokolt, és tagadja, hogy a pikáns sztorinak köze lenne a beszüntetéshez.

Ideiglenesen beszüntették a Moszkovszkij Korreszpondent kiadását: ez az újság repítette világgá a múlt héten a hírt, hogy Vlagyimir Putyin orosz államfő válik és feleségül vesz egy ifjú és szép sportolónőt.

A lapot ideiglenesen állították le, ugyanis személyes döntése alapján megszüntették finanszírozását, mert egyrészt túl sokba került, másrészt nézeteltérések merültek fel a szerkesztőséggel a lap koncepcióját illetően, közölte Artyom Artyomov, a Nacionalnaja Megyijakompanyija vezérigazgatója.

A lap főszerkesztője, Grigorij Nyehorosev felmentését kérte.

A vezérigazgató azt állítja, hogy a "megjelenés ideiglenes felfüggesztésének" semmi köze az elnök családi életéről megjelent cikkhez, és szó sincs politikai háttérről. "Hamarosan kidolgozzuk az új koncepciót és az új üzleti tervet" - mondta.

A lapot eddig kiadó társaság egyébként Alekszandr Lebegyev vállalkozó, volt parlamenti képviselő tulajdonában van.  • Vennék
  • Bankszámla