Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Trump főbírójelöltje nem akar visszalépni, és ártatlannak vallja magát

2018.09.27. 22:09

Ártatlannak vallja magát, és nem lép vissza a jelöltségtől Brett Kavanaugh, az Egyesült Államok legfelsőbb bíróságába jelölt, majd szexuális zaklatással megvádolt bíró.

A jelölt a szenátus igazságügyi bizottságának csütörtöki meghallgatásán mondta ezt, miután korábban ugyanott felszólalt Christine Blasey Ford, aki megvádolta Kavanaugh-t.

Az 53 éves Brett Kavanaugh azt hangsúlyozta, a vádak családját és jó hírnevét teljesen és véglegesen tönkre tették. Újfent ártatlanságát hangsúlyozta, mint mondta, ez a meghallgatási eljárás nemzeti szégyenné vált, és nem hagyja magát megfélemlíteni. 

Azt mondta, hogy egy megszervezett és számító lejárató kampány áldozata, ami mögött a demokraták állnak. "A végszavazáson legyőzhetnek, de sosem fognak arra bírni, hogy feladjam"- tette hozzá. (MTI, Index)