Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Meghalt két román férfi, akik a Facebookon közvetítették száguldásukat

2018.10.11. 10:30

A Facebookon közvetítette száguldását két román férfi, akik halálos balesetet szenvedtek kedd éjszaka az angliai Chesire közelében, írja a maszol.hu

Az autót egy galaci férfi vezette, mellette egy nagyváradi ember ült, ő közvetített a közösségi oldalon a száguldást. A felvételen azt is látni lehet, hogy valamit isznak menet közben, és a zene is hangosan szól, aztán egy ponton a nagyváradi férfi megkérte a társát, hogy vezessen lassabban. 

A balesetet az okozta, hogy egy másik autóval ütköztek, a sofőr a helyszínen meghalt, a nagyváradi a kórházban halt bele a sérüléseibe. 

A román belügyminisztérium hiába indított kampányt az országban elharapódzott vezetés közbeni telefonhasználat ellen, idén több súlyos baleset is történt, mert a sofőr a telefonját nyomkodta vezetés közben. Júliusban két román tizenéves halt meg emiatt, májusban pedig Ceglédbercelnél okozott tragédiát egy sofőr, aki Facebookon közvetítette az útjukat. Akkor kilencen haltak meg.