18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Fej nélküli, meztelen holttest feküdt a szállodai fürdőszobában Japánban

2023.07.25. 13:45
Letartóztattak Japánban egy nőt és a szüleit egy lefejezéses gyilkosság ügyében, ugyanis szapporói lakásukon találták meg az áldozat fejét a bűncselekmény után három héttel – közölte kedden a rendőrség.

Szapporo szórakozónegyedében, egy szállodai fürdőszobában három héttel ezelőtt találtak egy fej nélküli, meztelen holttestet. Az áldozat egy 62 éves férfi.

A nyomok egy 29 éves nőhöz és a vele egy lakásban élő szüleihez vezettek. A rendőrség biztonsági kamerák felvétele alapján azonosította a gyanúsított nőt. Hétfőn megtalálták a család lakásában a levágott fejet, írja az MTI.

A holttesten elvégzett boncolás alapján az áldozat már halott volt – elvérzett –, amikor levágták a fejét. A holttest megcsonkításával a 29 éves nőt gyanúsítják, és vele együtt a szüleit is azzal, hogy a levágott fejet rejtegették.

A hatóságok közlése szerint a levágott fejen is el fognak végezni egy boncolást. A rendőrség vizsgálja, hogy milyen kapcsolatban állt egymással a fiatal nő és az áldozat, milyen körülmények között halt meg a férfi, ki fejezte le, és miért.

A szállodában jellemzően rövid légyott céljára vesznek ki szobákat. A rendőrség közlése szerint a gyanúsított valószínűleg mentális problémákkal küzd. A helyi média idézte a család szomszédjait, akik szerint a nő gyengén tanult az iskolában, és mindig visszahúzódó természetű volt.